Κορωνοϊός: «Της είχα πει να μην πάει στους Αγίους Τόπους» 

Τι είπε στο Star η μητέρα της 40χρονης που νοσεί από τον ιό

Μία γυναίκα από το Πλωμάρι της Λέσβου, που είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους, βγήκε θετική στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του νησιού. 

Πάτρα: Επιδεινώθηκε η υγεία του 66χρονου που νοσεί από κορωνοϊό

H 40χρονη είναι μητέρα δύο παιδιών, μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, εργάζεται σε σούπερ μάρκετ και είναι βαθιά θρησκευόμενη, καθώς επισκέπτεται συχνά τους Αγίους Τόπους.

Μητέρα 40χρονης: «Της είχα πει να μην πάει στην εκδρομή»

Η μητέρα της 40χρονης ασθενούς μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την περιπέτεια της κόρης της.   

«Εγώ της είπα μην πας αγάπη μου, αφού έχεις πάει, άντε να πας το '21 που θα πάει εδώ ο παπάς μας. Ε, μητέρα θέλω να πάω στο όρος Σινά. Εκείνη το ήθελε, να πάει στο όρος Σινά» είπε η μητέρα της.

«Έντεκα μέρες ήταν μια χαρά. Τίποτα δεν είχε. Το απόγευμα παρουσίασε δέκατα, 37,3. Αυτό ήταν και με αυτό φοβήθηκε. Λέει καλύτερα να πάω, να κάνω εξετάσεις, να δω μητέρα. Ούτε την αντάμωσα εγώ» συνέχισε η ίδια. 

Υπ. Υγείας: Πότε αναμένεται να κορυφωθεί ο κορωνοϊός στην Ελλάδα;

«Ο γιατρός είπε τη στιγμή που δεν έχουν τα παιδιά τίποτα, μήτε βήχα, μήτε το λαιμό τους, μήτε τίποτα, να καθίσουν στο σπίτι, λέει, μέσα. Μόνο το μεσημέρι, πάω τα κρεμάω στην πόρτα το φαγητό, φορώ τη μάσκα και γυρίζω αμέσως στο σπίτι μου. Τι να κάνω, πες μου τι να κάνω, να τα αφήσω να πεθάνουν τα παιδιά;» είπε η μητέρα της ασθενούς. 

Η 40χρονη τα τελευταία 23 χρόνια εργαζόταν σε αλυσίδα σουπερμάρκετ του Πλωμαρίου. Το σούπερ μάρκετ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 13 του μήνα, προχώρησε άμεσα σε απολύμανση των χώρων και οι υπάλληλοι βρίσκονται σε καραντίνα.   

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top