Έλληνες στην Ιταλία: «Ανησυχούν αρκετά οι γονείς μου στην Ελλάδα»

Όσα είπε αποκλειστικά στο Star ο Έλληνας γιατρός που βρίσκεται στην Ιταλία

Έλληνες που ζουν μόνιμα στο Μιλάνο και το Μπέργκαμο της Ιταλίας έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με τον κορωνοϊό, δίνοντας τη δική του μάχη.   

«Τη "μάχη" του κορονοϊου τη δίνουμε όλοι μαζί οι συνάδελφοι, εμείς ανήκουμε στη χειρουργική ομάδα του νοσοκομείου» είπε ο Γιώργος Γιούργος, Έλληνας γιατρός στην Ιταλία. 

Κορωνοϊός: Ποια λάθη έκανε η 40χρονη πριν μεταφερθεί στο «Αττικόν»

Ο Γιώργος Γιούργος είναι από τους κορυφαίους ωτορινολαρυγγολόγους στην Ιταλία, με περίοπτη θέση στο «Πάπα Τζιοβάνι» στο Μπέργκαμο, ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Λομβαρδίας. Μαζί με τους Ιταλούς συναδέλφους του, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» κατά του κορωνοϊου, καθώς στο νοσοκομείο του νοσηλεύονται επτά επιβεβαιωμένα κρούσματα.  

«Είναι ένας από τους θαλάμους που νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊο, αναγκαστήκαμε και μεταφέραμε ασθενείς από όλο το νοσοκομείο για να κρατήσουμε κλίνες ελεύθερες για πιθανά περιστατικά» είπε ο ίδιος.

Μαρίνα Μιντούλλα: Η Ελληνίδα που έκανε... γραφείο το σπίτι της

Η Μαρίνα Μιντούλλα ζει μόνιμα στο Μιλάνο. Εργάζεται σε ιταλική εταιρεία, ως στέλεχος διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού. Τις τελευταίες μέρες η καθημερινότητά της έχει αλλάξει δραματικά. Δεν πηγαίνει στο γραφείο της και δουλεύει από το σπίτι. 

Κορωνοϊός: Στους 17 οι νεκροί στην Ιταλία

«Ανησυχούν αρκετά οι γονείς μου στην Ελλάδα, εγώ τους λέω να μην ανησυχούν να μείνουν ψύχραιμοι γιατί προσέχουμε» είπε χαρακτηριστικά. 

«Μας έχουν πει από τις εταιρείες ότι μπορούμε να διαλέξουμε αν θέλουμε να μείνουμε στο σπίτι ή να πάμε στο γραφείο, εφόσον δεν έχουμε έρθει σε επαφή με άτομα που είναι άρρωστα, οπότε οι περισσότεροι έχουμε διαλέξει να μείνουμε στο σπίτι για ευνόητους λόγους» συνέχισε η ίδια.   

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top