Μια αλλιώτικη συνέντευξη του Πατούλη στη γειτονιά που μεγάλωσε

Οι κοπάνες, οι φιλίες, οι νεανικοί έρωτες και η γνωριμία με τη σύζυγό του

Ο Γιώργος Πατούλης και η Έλενα Κατρίτση

Για την παιδική του ηλικία, τη σύντροφο της ζωής του Μαρίνα, αλλά και την πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση μίλησε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση στην ΕΡΤ.

Ο Γιώργος Πατούλης γύρισε στα μέρη, όπου μεγάλωσε στα Πετράλωνα, και συνάντησε φίλους από την παλιά του γειτονιά.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής διηγήθηκε στην Έλενα Κατρίτση ιστορίες από τα παιδικά του χρόνια και θυμάται τις κοπάνες από το σχολείο, που είχαν ατυχή κατάληξη, τους νεανικούς έρωτες αλλά και την αυστηρότητα της μητέρας του, μιας ηρωίδας - όπως την αποκαλεί-, αφού κατάφερε να μεγαλώσει και να σπουδάσει, σε δύσκολες συνθήκες, τα δύο της αγόρια.

Ακόμη, περιέγραψε πώς σε ηλικία 10 χρόνων έπαιρνε το λεωφορείο από το κατάστημα της μητέρας του με τα νυφικά, για να μεταφέρει στο Μοναστηράκι σακούλες με λουλούδια.

Αναφέρθηκε ακόμη στον πατέρα του, με τον οποίο είχαν τυπικές σχέσεις για πολλά χρόνια, αλλά και στο πείσμα του να προχωρήσει στη ζωή, να γίνει γιατρός και να διακριθεί.

Τέλος, μίλησε για την επί 33 χρόνια σύντροφο της ζωής του, Μαρίνα, την κοινή τους ζωή, την απόφασή της να αποσύρει την υποψηφιότητά της για τη δημαρχία Αμαρουσίου, καθώς και για τα όρια ανάμεσα στις προσωπικές στιγμές και σ’ αυτές που μοιράζεται με τον κόσμο.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top