Κεφαλονιά- γυναίκα οδηγός: «Στους λιμενικούς οφείλω τη ζωή μου»

Το αμάξι της παρασύρθηκε από τον δυνατό αέρα στο λιμάνι της Κυλλήνης

Συγκλονίζει η γυναίκα που σώθηκε από θαύμα στο λιμάνι της Κυλλήνης όταν το αυτοκίνητο της παρασύρθηκε από τον δυνατό αέρα, καθώς έβγαινε από το φέρι μποτ και έπεσε στη θάλασσα. Η οδηγός σώθηκε χάρη στην επέμβαση των λιμενικών και σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Κυλλήνη: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα από το δυνατό αέρα

Λίγα λεπτά αφού είδε το αυτοκίνητο της να χάνεται στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Κυλλήνης η Μέμη Κουμαριώτη σοκαρισμένη περιγράφει τις σκηνές που έζησε, που λίγο έλειψαν να της στοιχίσουν τη ζωή.

«Δεν μπορούν να το βρουν καν (το αυτοκίνητο) σκεφτείτε αν με είχαν πάρει τα ρεύματα που θα βρισκόμουν με το αμάξι αυτή τη στιγμή. Δηλαδή ούτε το πτώμα μου δε θα βρίσκανε» περιγράφει η οδηγός αυτοκινήτου Μέμη Κουμαριώτη-Γεράκη στο Kefalonia Radio.

Η γυναίκα που είδε τον χάρο με τα μάτια της, κατάφερε να βγει από το αμάξι για κλάσματα του δευτερολέπτου χάρη στη βοήθεια δύο λιμενικών.

«Το μόνο που θέλω και μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι να δοξάζω τον Θεό και την Παναγία που για μια ακόμη φορά μου έδωσε δύναμη. Οι δυο άνθρωποι του λιμενικού άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού, την ώρα που έπεφτε το αυτοκίνητο. Με έσυραν έξω, σέρνοντας βγήκα μέσα από το αυτοκίνητο μου και δεν έπεσα σε 10 μέτρα βάθος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους λιμενικούς, τους οφείλω τη ζωή μου»
Η ίδια σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Χάρη στην εμπειρία και την αυτοθυσία των δυο λιμενικών σώθηκε.

Ο Υπουργός  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης  έδωσε συγχαρητήρια στους δυο κελευστές του λιμενικού σώματος και σκοπεύει μάλιστα να τους βραβεύσει.

Σαντορίνη: Η μάχη του καπετάνιου με τα κύματα

Πέντε ολόκληρες ώρες πάλευε ο καπετάνιος στον κόλπο της Καλντέρας, στη Σαντορίνη.
Η θαλασσοταραχή εμπόδισε το πλοίο να δέσει με ασφάλεια στο λιμάνι καθώς οι ισχυροί άνεμοι και τα πελώρια κύματα παρέσερναν το πλοίο. Τελικά λίγο μετά τις επτά  και μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερε να δέσει.

Νέα μεταβολή του καιρού από την Κυριακή

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας νέα μεταβολή του καιρού με δριμύ ψύχος και χιονοπτώσεις αναμένεται από την Κυριακή.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top