Καλαμάτα: «Είχε περάσει τα πάνδεινα στο πλευρό του συζύγου της»

Χαροπαλεύει η 39χρονη στην οποία φέρεται να έβαλε φωτιά ο άνδρας της

Δείτε στο video από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όλες τις τελευταίες εξελίξεις από την υπόθεση 

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο Θριάσιο η 39χρονη γυναίκα την οποία ο σύζυγός της φέρεται να περιέλουσε με βενζίνη και στη συνέχεια να της έβαλε φωτιά. 

«Μόνο ένα θαύμα» αναφέρουν οι γιατροί πως θα καταφέρει να την κρατήσει στη ζωή, καθώς έχει εγκαύματα στο 40% του σώματός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος θολωμένος από ζήλια, κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να την κάψει ζωντανή μετά από καυγά που είχαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Επέστρεψε στο σπίτι, έριξε βενζίνη παντού, περιέλουσε με αυτήν τη γυναίκα του και της έβαλε φωτιά. Ευτυχώς την ώρα του περιστατικού τα δύο παιδιά της οικογένειας, 14 και 18 ετών δε βρίσκονταν στο σπίτι. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε περάσει τα πάνδεινα στο πλευρό του συζύγου της. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε δεχθεί απειλές και επιθέσεις από τον 45χρονο. Τα περιστατικά βίας ήταν συχνά αλλά η ίδια δεν ήθελε να τα καταγγείλλει. 

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τις πρώτες δηλώσεις του συζύγου της.

Καλαμάτα: 45χρονος περιέλουσε με βενζίνη τη γυναίκα του και της έβαλε φωτιά

Τη βρήκαν σοκαρισμένη να ψάχνει το σκυλάκι της

Όπως αναφέρει το tharrosnews, το μοιραίο βράδυ όμως, τα ουρλιαχτά της γυναίκας θορύβησαν άπαντες στην περιοχή. Ήταν λίγο μετά τις 22:30 όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας δέχθηκε τηλεφώνημα για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην αρχή της Ακρίτα. 

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και οκτώ άτομα, όπου και διαπίστωσαν ότι ήταν σε εξέλιξη πυρκαγιά σε διαμέρισμα, όχι του 4ου, αλλά του 5ου ορόφου. η γυναίκα σύμφωνα με το tharrosnews κατέβηκε μόνη της κάτω στον δρόμο και έψαχνε το σκυλάκι της. Ήταν σοκαρισμένη και τα εγκαύματά της ήταν εμφανή. Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο την παρέλαβε και τη διακόμισε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι εγκαύματα στα χέρια είχε και ο σύζυγός της και ειδοποίησαν δεύτερο ασθενοφόρο, για να τον παραλάβει.

Όταν έσβησαν τη φωτιά στο μικρό δυάρι, διαπίστωσαν ότι είχε επικεντρωθεί στο κεντρικό δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιούσε η οικογένεια ως υπνοδωμάτιο, ενώ είχε εξαπλωθεί πάρα πολύ γρήγορα.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί και οι νοσηλευτές που παρέλαβαν για να φροντίσουν την 39χρονη διαπίστωσαν ότι τα ρούχα της μύριζαν βενζίνη και, τελικά, τους αποκάλυψε ότι ο άντρας της, έπειτα από καυγά για προσωπικές διαφορές, την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, η οποία άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος του 45χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.


 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top