Ληστές μπούκαραν με καλάσνικοφ στο δημαρχείο Αχαρνών

Οι δράστες διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Τον τρόμο έζησαν λίγο πριν τις 09:00 το πρωί υπάλληλοι του Δήμου Αχαρνών αλλά και δημότες, όταν εισέβαλαν στο δημαρχείο τρεις ένοπλοι, κρατώντας καλάσνικοφ.

Οι πρώτες στιγμές μετά την απόπειρα ληστείας στο Δημαρχείο Αχαρνών. Φωτογραφία: Χρήστος Ντουντούνης/InTime

Σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι δράστες ανέβηκαν στον πρώτο όροφο που είναι οι οικονομικές υπηρεσίες του δήμου και φώναξαν στον κόσμο να πέσει στο έδαφος.

Δείτε πώς περιέγραψε την απόπειρα ληστείας στο star.gr ο οικονομικός διευθυντής του Δήμου Αχαρνών

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιο χρηματικό ποσό.Στη συνέχεια διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους.

Κόσμος έξω από το Δημαρχείο μετά την εισβολή ληστών με καλάσνικοφ.  Φωτογραφία: Χρήστος Ντουντούνης/InTime

Πανικοβλήθηκαν οι πολίτες που ήταν μέσα στο Δημαρχείο 

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα 07:00 Eλλάδος» ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αχαρνών, Μιχαήλ Βρεττός, δήλωσε πως «τρεις βαριά οπλισμένοι που είδα με τα μάτια μου, τύπου καλάσνικοφ ήταν τα όπλα που είχαν μαζί τους, κατάφεραν και μπήκαν μέσα στο δημαρχείο. Ο ένας έμεινε στην είσοδο και οι άλλοι δύο ανέβηκαν στον πρώτο όροφο που βρίσκεται η οικονομική υπηρεσία. Και οι τρεις φορούσαν κουκούλες».

Δείτε στo video τι δήλωσε στο star/gr αυτόπτης μάρτυρας της απόπειρας ληστείας 

Όπως περιέγραψε, εκείνη την ώρα μέσα στο κτίριο υπήρχαν δημότες, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση πανικού.

«Οι υπάλληλοι προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με ψυχραιμία. Με την απειλή του όπλου, προσπάθησαν να αποκομίσουν ό,τι περισσότερο μπορούσαν. Βέβαια δεν πήραν τίποτα τελικά. Προσπάθησαν να μπουν σε όλα τα γραφεία. Έσπασαν πόρτες, τραβούσαν συρτάρια... Δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι γιατίπροφανώς δεν έχουν εικόνα για το πού βρίσκονται τα ταμεία. Δεν έχουμε κάμερες μέσα στο Δημαρχείο. Δώσαμε πινακίδα και τύπο αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες» κατέληξε.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top