Αποκλειστικό Star: «Βαγδάτη» η Ομόνοια από Έλληνα που έβριζε το Ισλάμ

Τι λέει στο Star για την απόπειρα ληστείας σε βάρος του από αλλοδαπούς

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περιφρουρούν το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, όπου κρατείται ένας κατά δήλωση του άπορος Έλληνας πολίτης, ο οποίος εξαπέλυσε ύβρεις κατά του Ισλάμ στο κέντρο της Αθήνας και δέχτηκε επίθεση από δεκάδες αλλοδαπούς. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, πήγαν να τον κλέψουν. 

«Νιώθω ένα χέρι μες στην τσέπη μου. Του κάνω έτσι, ποιός είσαι, ποιος είσαι, τι κάνεις εκεί, μου χώνει και μία και φεύγει και μου την πέφτουν μετά οι άλλοι. Είναι παντού όλο το μάτι μου χτυπημένο. Με ρίξανε κάτω με κλωτσούσανε 20 άτομα» δήλωσε ο Έλληνας που προσήχθη. 

«Έβριζε επί 20 λεπτά το Ισλάμ»

«Έβριζε τον Αλάχ, τον προφήτη, θρησκεία Ισλάμ και τους μουσουλμάνους. Αγγλικά μιλούσε και άρχιζε από f... A..., f... M...., μουσουλμάνους, το ίδιο έλεγε 15 με 20 λεπτά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα να πω αυτά» δήλωσε ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας Ελλάδος, Τζαβέντ Ασλάμ. 

Στο σημείο της συμπλοκής έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν στην προσαγωγή του Έλληνα και δυο Πακιστανών. 

«Τους έβριζα ενώ με χτυπάγανε. Μετά τους έβριζα όλους, αφού με χτυπάγανε, με είχανε ρίξει κάτω και με κλωτσάγανε. Έδειρε κανένας χριστιανός κανένα» δήλωσε ο ο Έλληνας που προσήχθη. 

Δεκάδες Πακιστανοί συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας ζητώντας να απελευθερώσουνε τα δυο άτομα τα οποία κρατούνται όπως κατάγραψε η κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας. 

Σε βάρος του άστεγου σχηματίστηκε δικογραφία και έχει ειδοποιηθεί ασθενοφόρο προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top