Ορμητήριο μπαχαλάκηδων βρήκε η ΕΛΑΣ στην ΑΣΟΕΕ!

Κοντάρια, μπουκάλια, σφυριά και άλλα ευρήματα

Ορμητήριο μπαχαλάκηδων εντόπισε η ΕΛ. ΑΣ. κατά τη σημερινή μεγάλη επιχείρηση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ).   

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Η αστυνομική επιχείρηση εξελίχθηκε σε τρεις εσωτερικούς χώρους του Πανεπιστημίου, που τελούσαν υπό κατάληψη.  Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, κοντάρια, κράνη, γάντια, κουκούλες full face και ρούχα-υλικά αμφίεσης για κάλυψη χαρακτηριστικών καθώς και πυροσβεστήρες, διαρρηκτικά εργαλεία, φυλλάδια αναρχικού περιεχομένου και κομμάτια από μάρμαρα και πέτρες που χρησιμοποιούνται σε επιθέσεις.

Κράνη που βρέθηκαν στην αστυνομική επιχείρηση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ερευνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε χώρους που τελούν υπό κατάληψη και χρησιμοποιούνται ως «ορμητήρια» για επεισόδια και επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων και στους οποίους γίνονται προπαρασκευαστικές ενέργειες καθώς και αποθήκευση ή παρασκευή αντικειμένων και μηχανισμών που χρησιμοποιούνται στις επιθέσεις αυτές.

Οι χώροι σφραγίστηκαν και αποδόθηκαν στις Αρχές του Οικονομικού Πανεπιστήμιου.

Κοντάρια και σφυριά στα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. 

«Η Ελληνική Αστυνομία θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα τη νομοθεσία σε κάθε περίπτωση που επιχειρηθεί από οποιονδήποτε η ανακατάληψη χώρων που αποδίδονται στους νόμιμους κατόχους τους, μετά από καταλήψεις» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση στην ΕΛ.ΑΣ. 

Το ορμητήριο μπαχαλάκηδων σε εσωτερικούς χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου  

Στην αστυνομική επιχείρηση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο αναφέρθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον Σκάι. 

Μητσοτάκης: Και φέτος κοινωνικό μέρισμα στους πιο αδύναμους

«Αργά αλλά σταθερά αποκαθίσταται ο νόμος και η τάξη στη χώρα. Όταν είχα έρθει στην εκπομπή σας είχα δεσμευθεί για 3 πράγματα: θα μειώσουμε τους φόρους θα προσελκύσουμε επενδύσεις και θα αποκαταστήσουμε το αίσθημα ασφάλειας στην ελληνική κοινωνία» τόνισε ο πρωθυπουργός.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top