Χαϊδάρι: Εκτέλεση-«αστραπή» με 18 σφαίρες από καλάσνικοφ

Μόνο δέκα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν οι δράστες – Ποια τα λάθη τους

Λιγότερο από δέκα δευτερόλεπτα κράτησε η εκτέλεση του 50χρονου επιχειρηματία στη Λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star οι αστυνομικοί είδαν και ξαναείδαν τα video από τη γύρω περιοχή, εξετάζοντας κάθε λεπτομέρεια. 

Οι δύο δράστες που επέβαιναν σε μαύρη μοτοσικλέτα εκτέλεσαν τον επιχειρηματία σε χρόνο dt, γαζώνοντας το όχημά του με 18 σφαίρες από καλάσνικοφ, το οποίο ήταν «καθαρό», δηλαδή δεν είχε ξαναχρησιμοποιηθεί.Οι εκτελεστές δεν έδωσαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον στόχο, για τον οποίο είχαν πληρωθεί ώστε να τον βγάλουν από τη μέση.

Τα λάθη των δραστών και η πρόβα στο χτύπημα

Πολλά είναι τα ερωτήματα στα οποία έχουν να απαντήσουν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Οι δράστες έκαναν κάποιο λάθος πριν ή μετά την επίθεση; Ήρθαν από το εξωτερικό; Ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός; 

Τους χαρακτηρίζουν «άκρως επικίνδυνους» και «έμπειρους» οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ρουτίνα του 50χρονου για να τον εκτελέσουν λίγο πριν μπει στα γραφεία της εταιρείας του. Δεν αποκλείεται μάλιστα να είχαν κάνει πολλές φορές «πρόβα» του χτύπημα, γνωρίζοντας ότι ο επιχειρηματίας είχε και ασφάλεια.

Χαϊδάρι: Οι αστυνομικοί παραδέχονται ότι πυροβόλησαν τους εκτελεστές

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη επίθεση στο Χαϊδάρι

Χαϊδάρι: Νεκρός ο επιχειρηματίας - Ποιος ήταν ο 49χρονος άνδρας

Το «γαζωμένο» από καλάσνικοφ αυτοκίνητο του επιχειρηματία. Φωτογραφία: Eurokinissi

Ο ρόλος της «τυχαίας» παρουσίας δύο αστυνομικών

Κανείς μέχρι αυτή την ώρα δε γνωρίζει αν η δολοφονία του 50χρονου συνδέεται ή είναι συνέχεια κάποιας άλλης δολοφονίας ατόμου που είχε εμπλοκή ακόμα και σε υποθέσεις νύχτας. 

Στον 11ο όροφο της Ασφάλειας Αττικής τις τελευταίες ώρες φτάνουν πληροφορίες οι οποίες αξιολογούνται, καθώς το θύμα είχε πολλές γνωριμίες και λόγω της επιχείρησης εμπορίας καφέ που διατηρούσε. Η σύζυγος του θύματος θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες καθώς είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν πίσω από το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, τυχαία όπως υποστηρίζουν, είναι κομβικοί μάρτυρες. Παραδέχτηκαν ότι γνώριζαν το θύμα, αλλά πόσο καλά; Ήξεραν τα ραντεβού του; Τους είχε εκμυστηρευτεί ίσως κάποιους φόβους του;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top