Χαϊδάρι: Οι αστυνομικοί παραδέχονται ότι πυροβόλησαν τους εκτελεστές

«Καθαρό» το καλάσνικοφ που «γάζωσε» το αυτοκίνητο του επιχειρηματία

Σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των εκτελεστών του επιχειρηματία χθες το πρωί στο Χαϊδάρι.

Όπως αποκαλύφθηκε, στο σημείο υπήρχε και τρίτος αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν τυχαία στο σημείο, δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό, ήταν απλά περαστικός και δεν είδε καν τους εκτελεστές. Το μόνο που είδε και έκανε ήταν ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα να πάει προς το γαζωμένο αυτοκίνητο για να προσφέρει βοήθεια στον επιχειρηματία.

Χαϊδάρι:Νεκρός ο επιχειρηματίας-Είχε σωματοφύλακες εν ενεργεία αστυνομικούς;

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη επίθεση στο Χαϊδάρι

Οι άλλοι δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί, έχουν περιγράψει στους συναδέλφους τους των Ανθρωποκτονιών, τι ακριβώς συνέβη. Για την υπόθεση εξετάζονται από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων ώστε να διευκρινιστεί κατά πόσο «τυχαία» βρέθηκαν στο σημείο, αν είχαν σχέσεις και τι είδους σχέσεις είχαν με τον 50χρονο επιχειρηματία.

Φονική ενέδρα στο Χαϊδάρι: Πυροβόλησαν επιχειρηματία στο αυτοκίνητο του

Ο ένας από τους δύο υποστήριξε ότι «με τον συνάδελφο γνωριζόμασταν μεταξύ μας και πηγαίναμε για καφέ. Ήμασταν στο φανάρι σταματημένοι με τις μοτοσικλέτες μας. Ξαφνικά είδαμε τη μοτοσικλέτα με τα δύο άτομα να έρχονται από το αντίθετο ρεύμα. Ο συνεπιβάτης έβγαλε το όπλο και έριξε μία ριπή. Φορούσαν μαύρα ρούχα, κράνη και η μοτοσικλέτα ήταν μαύρου χρώματος. Ενστικτωδώς έβγαλα το όπλο μου και έριξα. Δεν καταδιώξαμε τους δράστες γιατί τρέξαμε προς τον τραυματία. Γνωρίζαμε το θύμα».

«Καθαρό» το καλάσνικοφ των δραστών

Τα ναλλιστικά αποτελέσματα έδειξαν ότι το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν οι δράστες είναι «καθαρό» και δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί, όπως επίσης και οι εννιάρες βολίδες ήταν από το όπλο του ενός αστυνομικού που έριξε ή εναντίον των δραστών ή στον αέρα (δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα).

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top