Οι αδελφές που σκοτώθηκαν σε τροχαίο - «Aν φύγεις θα φύγω μαζί σου»

«Πλέον είναι μαύρα όλα» λένε οι γονείς τους

Τον απόλυτο εφιάλτη βιώνουν εδώ και πέντε χρόνια δύο τραγικοί γονείς. Ο Κώστας και η Αθηνά έχασαν ό,τι πολυτιμότερο είχαν, τις δύο τους κόρες, την 21χρονη Κατερίνα και τη 18χρονη Ιωάννα, οι οποίες σκοτώθηκαν σε τροχαίο, ενώ επέστρεφαν από συναυλία. 

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 23 Ιουλίου 2014 ενώ το μοιραίο αυτοκίνητο, οδηγούσε ο παιδικός τους φίλος, ο 20χρονος Φίλιππος, ο οποίος επίσης έχασε τη ζωή του. 

«Το αγόρι δεν έφταιγε. Το φορτηγό μπήκε στον δρόμο του τελευταία στιγμή και ο θάνατος των παιδιών μας ήταν ακαριαίος» ανέφερε η κα Αθηνά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».  

Η ίδια είχε πάει νωρίτερα τις κόρες της στην εκδήλωση και δεν περίμενε όταν τις χαιρετούσε ότι δε θα τις ξανάβλεπε ποτέ ξανά. 

Είπαμε θα τα πούμε αργότερα. Και δεν τα είπαμε ποτέ.  Μετά τη μία τα ξημερώματα ήρθαν στο σπίτι και μας ειδοποίησαν για το τροχαίο. Με το που το άκουσα άδειασε το κεφάλι μου. Κατεβήκαμε στον δρόμο και αισθάνθηκα ότι τα παιδιά μου είχαν φύγει. Δεν υπάρχει χρώμα στη ζωή. Πλέον είναι μαύρα όλα. Και ο ήλιος που βγαίνει, εγώ δεν το βλέπω. 

Τα άτυχα κορίτσια τρεις μήνες πριν φύγουν από τη ζωή έκαναν τατουάζ τους στίχους ενός τραγουδιού, το οποίο ήταν προφητικό. Αν φύγεις θα φύγω μαζί σου, αν πεθάνεις θα πεθάνω μαζί σου» έγραφε. Το ίδιο έκανε και η μητέρα τους μετά τον θάνατό τους. 

Με αυτόν τον τρόπο αισθάνομαι ότι είναι δίπλα μου. Τα ακουμπάω, τα φιλάω. 

Ο πατέρας περιμένει την πόρτα να ανοίξει. Μάταια όμως. 

Περιμένω να ακούσω την τρέλα και των δύο όταν με βλέπανε. Μου έχει λείψει αυτή η τρέλα τους. Όταν κλείνουν οι πόρτες και τα φώτα είναι δύσκολα τα πράγματα. 
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top