Αγριογούρουνα επιτέθηκαν σε οδηγό και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Έπεσαν πάνω του την ώρα που οδηγούσε τη μηχανή του

Αγριογούρουνα

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ένας 40χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνα την ώρα που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στον παλιό δρόμο Διμηνιού π Σέσκλου στον Βόλο. 

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 07:00 το πρωί της περασμένης Τρίτης. Ο 40χρονος οικογενειάρχης έφυγε από το Σέσκλο, όπου μένει για να πάει στη δουλειά του. 

Όπως κάθε μέρα ακολούθησε το καθιερωμένο δρομολόγιό του, από τον παλιό δρόμο Σέσκλου – Διμηνιού, καθώς από εκεί μπορεί να φτάσει πιο γρήγορα στον Βόλο. 

Ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά του ένα κοπάδι με περισσότερα από 15 αγριογούρουνα. Ο 40χρονος προσπάθησε να τα αποφύγει, όμως δεν τα κατάφερε. Έπεσε από τη μηχανή του και βρέθηκε στο έδαφος αιμόφυρτος και τραυματισμένος σοβαρά. 

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, κι εκεί οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει υποστεί σοβαρό κάταγμα στην ωμοπλάτη και θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. 

Μετά από αυτό οι κάτοικοι στο Σέσκλο είναι πολύ αναστατωμένοι, καθώς δεν είναι το πρώτο συμβάν που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα με αγριογούρουνα. 

Όπως είπαν στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου» η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου, καθώς τα τροχαία στα οποία εμπλέκονται αγριογούρουνα είναι πολλά. 

Σημειώνεται πως ο πληθυσμός των αγριογούρουνων έχει αυξηθεί και αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς και όπως λένε οι γνωρίζοντες η μοναδική λύση είναι η απελευθέρωση του κυνηγιού τους όλο τον χρόνο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top