Βρέθηκε η τραγουδίστρια που αγνοείτο- Η κραυγή αγωνίας της μητέρας της

Είχε συνεργαστεί με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Αλέκο Ζαζόπουλο

Συναγερμός σήμανε για την εξαφάνιση 32χρονης τραγουδίστριας από τα Κάτω Πατήσια, η οποία είχε  να δώσει σημεία ζωής από το περασμένο Σάββατο. Η μητέρα της βρισκόταν σε απόγνωση, καθώς ανησυχούσε για την υγεία της. Εν τέλει, λίγο μετά τις 16:00 το σήμερα μεσημέρι (Πέμπτη 26/9), εντοπίστηκε η 32χρονη.

Το χρονικό- Η περιγραφή της μητέρας της

Με δάκρυα στα μάτια και την αγωνία να καθρεφτίζεται στο πρόσωπό της, η κυρία Νόνα, περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πώς έχασε κάθε ίχνος της κόρης της. 

Η 32χρονη Σαλώμη έφυγε από το σπίτι της στα Κάτω Πατήσια, γύρω στις 13:00 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Στη μητέρα της είπε ότι θα πήγαινε να πάρει μια τυρόπιτα και πήρε μαζί της και το κινητό της τηλέφωνο. 

Από εκείνη τη στιγμή χάνονται τα ίχνη της. Μισή ώρα αφότου έφυγε από το σπίτι και βλέποντας ότι καθυστερεί να επιστρέψει, η μητέρα της, της τηλεφώνησε ανήσυχη. Το τηλέφωνο χτύπησε, όμως η κοπέλα δεν απάντησε. 

Η μητέρα μετά από λίγο προσπάθησε ξανά να της τηλεφωνήσει, όμως το τηλέφωνο έδειχνε να είναι κλειστό. Όταν είδε πως η κόρη της δεν επέστρεψε στο σπίτι πήγε αμέσως στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνισή της. 

Ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια - Είχε τραγουδήσει στις μεγαλύτερες πίστες στην Αθήνα

Η 32χρονη βρισκόταν στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια. Είχε έρθει στη χώρα μας από τη Γεωργία κι έμενε με τη μητέρα της και τον αδελφό της. Για περίπου επτά χρόνια είχε τραγουδήσει στις μεγαλύτερες πίστες στην Αθήνα, δίπλα σε γνωστά ονόματα, όπως ο Σταμάτης Γονίδης. 

Όμως κάποια στιγμή αποφάσισε να εγκαταλείψει το τραγούδι και τον τελευταίο καιρό έκανε μαθήματα Ελληνικών σε Γεωργιανούς. Αυτό που την απασχολούσε πολύ ήταν ότι δεν είχε νόμιμα χαρτιά για την παραμονή της στη χώρα μας και δεν μπορούσε να βρει μια σταθερή δουλειά. 

Η μητέρα της πάντως δεν είχε παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης της, ούτε είχε πέσει στην αντίληψή της ότι δεχόταν περίεργα τηλεφωνήματα ή απειλές από αγνώστους. 

Αυτό που ζητούσε απεγνωσμένα ήταν να πάρουν οι αρχές το υλικό που κατέγραψαν το Σάββατο οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στη διαδρομή από το σπίτι τους έως και την πλατεία Αμερικής. Ζητούσε επίσης και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να διαπιστώσουν οι αρχές με ποιους συνομιλούσε. 

Όπως είπε έχουν ανοίξει τέσσερις κάμερες, όμως όχι όλες, καθώς η αστυνομία της είπε πως από τη στιγμή που δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, δεν μπορούν να κάνουν αυτό που τους ζητά. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top