Δεν επέτρεψαν την είσοδο 3χρονου σε παιδότοπο επειδή είχε σωληνάκι στη μύτη

Ο Χρήστος πάλεψε με σπάνιο και θανατηφόρο σύνδρομο και βγήκε νικητής

Ο Χρήστος Εμμανουήλ συγκλόνισε το πανελλήνιο, πριν από έναν χρόνο, με τον αγώνα που δόθηκε για να φύγει σε εξιδεικευμένο νοσοκομείο της Αγγλίας, προκειμένου να θεραπευτεί. Γύρισε πίσω νικητής. Το παιδί ωστόσο αντιμετώπισε τη σκληρή πραγματικότητα όταν δεν το δέχθηκε παιδότοπος γιατί έχει σωληνάκι στη μύτη.

Χαρούμενος , ζωηρός, κοινωνικός. Ο Χρήστος Εμμανουήλ μόλις τριών ετών σήμερα , κλέβει καρδιές. Πριν από έναν χρόνο, έστελνε φιλάκια μέσα από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο την ώρα που πάλευε κάθε λεπτό, με ένα εξαιρετικά σπάνιο και θανατηφόρο σύνδρομο. Οι αλλεπάλληλες εκκλήσεις της μητέρας του έκαμψαν τη γραφειοκρατία του ΕΟΠΥ και τελικά το παιδί πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο στο Νιουκάστλ, όπου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη μεταμόσχευση μυελού των οστών. 

«Ήταν καταπληκτικοί, μας φρόντισαν, έδωσαν σημασία στην ψυχολογία του, τα καταφέραμε» λέει η μητέρα του, Βασιλική Ελευθεριάδου.
Ένα σωληνάκι στη μύτη για να σιτίζεται είναι ότι έχει απομείνει από την περιπέτειά του. Αυτή η ιδιαιτερότητα όμως ήταν και η αιτία που δεν έγινε αποδεκτός σ’ έναν παιδότοπο στη Πολίχνη Θεσσαλονίκης. 

«Είπε η κοπέλα ότι δεν μπορεί να τον αναλάβει, έβαλαν μέσα τον φίλο του. Το παιδί έκλαιγε. Φύγαμε. Το βράδυ στο σπίτι, έβγαλε το σωληνάκι. Θα έπρεπε να υπάρχουν παιδότοποι και για αυτά τα παιδιά» λέει η μητέρα. 

Ο υπεύθυνος του παιδότοπου πάντως δηλώνει άγνοια για το περιστατικό. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top