Συγκλονισμένος ο πατέρας του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Eaton - Τι ζητά

«Δεν μπορώ να μην είμαι δίπλα στο παιδί μου»

suzanne eaton
Δείτε στο video τι είχε δηλώσει ο πατέρας του 27χρονου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου

Συγκλονισμένος είναι ο πατέρας του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της αμερικανίδας βιολόγου στα Χανιά.

Η Suzanne Eaton βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του 27χρονου δράστη ο οποίος τη χτύπησε με το αυτοκίνητο, τη βίασε τρεις φορές και στη συνέχεια την πέταξε στο καταφύγιο.

Αποκλειστικά στο STAR o πατέρας του 27χρονου δολοφόνου της βιολόγου!

Με δήλωσή του στα ΜΜΕ, ο πατέρας του 27χρονου γράφει: «Ως άνθρωπος και ιερωμένος συμπλέοντας απόλυτα με το κοινό αίσθημα, είμαι συγκλονισμένος για τον αποτρόπαιο και ειδεχθή τρόπο με τον οποίο ένας συνάνθρωπός μας έχασε τη ζωή του. Ακόμα περισσότερο όταν ο δράστης του εγκλήματος αυτού είναι το ίδιο μου το παιδί».

Εκφράζοντας τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια, τον σύζυγο και τα παιδιά της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, εύχεται ο θεός να τους δίνει δύναμη και παρηγοριά.

Όσο ζω θα προσεύχομαι στον Μεγαλοδύναμο για την ανάπαυση της ψυχής της

Αναφερόμενος στον ρόλο του ως πατέρα αναφέρει: «Δεν μπορώ αυτές τις δύσκολες ώρες να μην είμαι δίπλα στο παιδί μου, έστω και αν διέπραξε ένα τόσο σοβαρό αδίκημα».

Δολοφονία βιολόγου: «Της κόπηκε το αυτί και ούρλιαζε»

 Ζητώντας ένα μεγάλο συγγνώμη από την οικογένεια της άτυχης γυναίκας, τους συγχωριανούς του, τους συντοπίτες του, από την ελληνική και παγκόσμια κοινή γνώμη, γράφει ότι «τον λόγο πλέον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη. Ένα μεμονωμένο περιστατικό πάντως, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηρίσει τους φιλήσυχους, φιλότιμους και φιλόξενους κατοίκους ενός τόπου, ενός λαού, ενός Έθνους».

Τέλος, σε μία θερμή παράκληση, τονίζει πως «για ό,τι συνέβη καμία ευθύνη δεν φέρουν η σύζυγος και τα ανήλικα τέκνα του δράστη. Παρακαλώ πολύ αυτές τις ώρες να σεβαστείτε και τον δικό μας πόνο. Άλλωστε όπως και η οικογένεια της αδικοχαμένης Suzanne, έτσι και εμείς από εδώ και στο εξής θα πεθαίνουμε ψυχικά και ηθικά κάθε μέρα».

Δολοφονία βιολόγου: Τη βίαζε ακόμα και νεκρή

Η Αμερικανίδα βιολόγος 

Το χρονικό της αποτρόπαιας δολοφονίας

H Suzanne Eaton εξαφανίστηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου από την περιοχή Κολυμπάρι στα Χανιά. 

Η 60χρονη επιστήμονας ήταν καθηγήτρια Αναπτυξιακής Βιολογίας του Πανεπιστημίου της Δρέσδης και τις ημέρες αυτές συμμετείχε στις εργασίες διεθνούς συνεδρίου Βιολογίας στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

Η σορός της εντοπίστηκε πέντε ημέρες μετά από δύο πολίτες που ειδοποίησαν τις αρχές μέσα σε μια σπηλιά στην περιοχή Πύργος Ψηλονέρου του δήμου Πλατανιά. Βρισκόταν σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων από το σημείο που τις τελευταίες ημέρες ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό της. 

Τα ρούχα ήταν ίδια με αυτά που φορούσε κατά την ημέρα της εξαφάνισής της.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι βρήκαν τη γυναίκα μέσα στη σπηλιά, ενώ η είσοδος ήταν κλεισμένη με μια παλέττα.

Δολοφονία βιολόγου: Μαυροντυμένος και σκυφτός στον ανακριτή ο 27χρονος

Η «συγγνώμη» του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου

Στην απολογία του είπε με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε τη μοιραία μέρα. «Θόλωσα… Επηρεάστηκα από σκοτεινές δυνάμεις που με οδήγησαν σε κακές σκέψεις Όλα έγιναν μηχανικά. Πίστευα ότι θα συλληφθώ, ήξερα ότι θα βρουν τη γυναίκα στο σημείο που την πέταξα. Ήθελα όσες μέρες μου μένανε να είμαι με τη σύζυγο και τα παιδιά μου, γιατί ήξερα ότι δε θα τους ξαναέβλεπα» είπε. 

Το ανατριχιαστικό video στο YouTube

Την ίδια ώρα ανατριχίλα προκαλεί βίντεο που χρονολογείται από το 2016, το οποίο είχε τραβήξει ο ίδιος ο 27χρονος μέσα από το παλιό πολυβολείο, όπου πέταξε την Αμερικανίδα βιολόγο, αφού πρώτα τη βίασε. 

Ο νεαρός φαίνεται στο βίντεο με την παρέα του να περπατά μέσα στο δαιδαλώδες σπήλαιο και να πιάνει νυχτερίδες. Κάποια στιγμή, ο νεαρός βλέπει μπροστά του κόκαλα, τα οποία αρχικά να περνά για ανθρώπινα. Ακούγεται μάλιστα να λέει σε έναν από τους φίλους του: «ευτυχώς είναι ζώου, νόμιζα ότι ήταν ανθρώπου. Μπορεί να είχαν σκοτώσει κανέναν και να τον πέταξαν εδώ, κανείς δεν ξέρει τι γίνεται».

Tι τον πρόδωσε

Οι κάμερες ασφαλείας σε ένα συγκεκριμένο σημείο από όπου πέρασε η Αμερικανίδα βιολόγος την ημέρα που εξαφανίστηκε πρόδωσαν τον 27χρονο. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο του έψαξαν στο youtube κι ανακάλυψαν τις ξεναγήσεις του στα σπήλαια.

Τέλος, αυτό που «πρόδωσε» τον 27χρονο και έπεισε τους αστυνομικούς ότι κρύβεται πίσω από τη στυγνή δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας ήταν το γεγονός ότι το αυτοκίνητό του, το οποίο είχε καταγραφεί από τις κάμερες κυκλοφορίας, είχε πεντακάθαρο πορτ μπαγκάζ, που μύριζε χλωρίνη, ενώ όλο το υπόλοιπο ήταν βρώμικο
 

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top