Σεισμός Αθήνα: Σε νοσοκομείο 8χρονος και έγκυος τουρίστρια

Ένα super puma κι ένα συντονιστικό ελικόπτερο περιπολούν στη Δυτ.Αττική

Τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά από τον σεισμό στην Αθήνα. Ένα 8χρονο αγόρι χτυπήθηκε ελαφρά από πτώση καμινάδας στο Καματερό και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Μια έγκυος τουρίστρια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο μαιευτήριο «Έλενα» για προληπτικούς λόγους, όταν την έσπρωξε πανικόβλητος επισκέπτης στο Αρχαιολογικό μουσείο, όπου βρισκόταν και η ίδια. 

Mία ακόμη γυναίκα τραυματίστηκε από πτώση αντικειμένου, η οποία μεταφέρθηκε από συγγενείς της στο ΚΑΤ κι ένα ακόμη άτομο μεταφέρθηκε από οικείους του για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο. 

Κανένας από τους τραυματισμούς δεν ήταν σοβαρός και κανένα πρόβλημα δε δημιουργήθηκε σε κτίριο νοσοκομείου, ούτε στα νοσοκομεία "Θριάσιο" και "Αττικό" που βρίσκονταν κοντά στο επίκεντρο. 

Το ΕΚΑΒ δέχθηκε  5-6 κλήσεις από ανθρώπους με κρίση πανικού.

Ένα super puma κι ένα συντονιστικό ελικόπτερο περιπολούν στον χώρο της Δυτικής Αττικής

Αμέσως μετά την εκδήλωση σεισμού στην Αττική ελήφθησαν τα ακόλουθα μέτρα από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, με εντολές του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ένα ελικόπτερο super puma και ένα συντονιστικό ελικόπτερο περιπολούν στον χώρο της Δυτικής Αττικής για να αναφέρουν τυχόν ζημιές στην περιοχή.

Δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και της Ελληνικής Αστυνομίας αναπτύσσονται στην περιοχή για να συνδράμουν τους πολίτες.

ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top