Δίκη Γιακουμάκη: «Οι γονείς του βλέπουν φαντάσματα»

Ένταση στο δικαστήριο μετά τις αγορεύσεις των συνηγόρων των κατηγορουμένων

Με τις αγορεύσεις των συνηγόρων των εννέα Κρητικών στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη συνεχίστηκε την Τετάρτη η δίκη, στην οποία επικράτησε για μια ακόμα φορά ένταση, εξαιτίας των ισχυρισμών των δικηγόρων

Η πρώτη δικηγόρος εστίασε στον «δυναμισμό», όπως είπε του Βαγγέλη, ο οποίος αντιδρούσε σε ό,τι τον ενοχλούσε, όπως είχαν επισημάνει στις καταθέσεις τους τόσο οι γονείς, όσο και η αδελφή του νεαρού σπουδαστή. 

Δεν ξεχνούν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη: Σαν σήμερα εξαφανίστηκε

Η συνήγορος των κατηγορουμένων αμφισβήτησε ότι οι πελάτες της προκάλεσαν σοβαρή σωματική βλάβη στον Βαγγέλη, ενώ αναφέρθηκε υποτιμητικά και στον Ν. Δαβρή, ο οποίος έχει καταθέσει για τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν τον 21χρονο οι Κρητικοί. 

Σοκ από τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Όπως είπε, ο κ. Δαβρής «έκανε λαμπρή καριέρα στα κανάλια λέγοντας ότι ξέρει τους κακούς , χωρίς να είναι παρών στα περιστατικά».

Στην αγόρευσή της αμφισβήτησε την επικινδυνότητα των περιστατικών που αναφέρονται στο κατηγορητήριο και προσπάθησε να τα υποβαθμίσει. 

Τα 20 μαρτύρια του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα χέρια των συμφοιτητών του

Στην ίδια γραμμή και μια ακόμα συνήγορος των κατηγορουμένων, η οποία ισχυρίστηκε ότι το περιβόητο περιστατικό με την ντουλάπα, όπου είχαν κλείσει τον Βαγγέλη οι Κρητικοί και του πετούσαν κέρματα για να τραγουδήσει, ήταν ένα αστείο και ο Βαγγέλης δεν μπήκε στην ντουλάπα με τη βία. 

«Γινόταν παιχνίδι πραγματικά, ίσως κάποιες φορές ξέφευγαν από την πλάκα, όμως το συμμάζευαν», είπε η συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων, απευθυνόμενη στην Έδρα.

Η εξομολόγηση του φίλου του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Μίλησε για χτυπήματα κάτω από τη μέση

Ένας ακόμα συνήγορος των κατηγορουμένων υποστήριξε ότι κάποιοι είδαν την υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη ως ένα βήμα για τη δημοσιότητα. 

Εξέφρασε τα συλλυπητήρια του εντολέα του προς την οικογένεια Γιακουμάκη και τόνισε:

«Η οικογένεια πράγματι πρέπει να πάρει απαντήσεις. Εκφράζω τα συλλυπητήρια εκ μέρους του εντολέα μου. Η οικογένεια Γιακουμάκη όμως βλέπει “φαντάσματα”. Το ίδιο θα έκανα κι εγώ στη θέση τους. Ξέρετε τι λένε στην Κρήτη; Tόσο άβουλος και έρμαιο των Κρητικών ήταν ο Βαγγέλης; Αυτό πρέπει να περάσουμε προς τα έξω; Έχει γίνει ρεζίλι η Κρήτη».

Αμφισβήτησε κι εκείνος την επικινδυνότητα που είχαν οι «πλάκες» που έκαναν οι Κρητικοί και είπε ότι αν ήταν όντως τόσο επικίνδυνες, ο Βαγγέλης θα έπρεπε ή να είχε μείνει ανάπηρος ή να είχε πεθάνει από αυτά. 

Η διαδικασία διακόπηκε για την Παρασκευή στις 10:00 το πρωί, οπότε και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πέσει η αυλαία στην πολύκροτη αυτή υπόθεση με την απόφαση του δικαστηρίου.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top