Σοκ από τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία στο φως

Τον χτυπούσαν, τον κλείδωναν, τον κακοποιούσαν βάναυσα δένοντας τον ακόμα και με κολλητικές ταινίες.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης μαρτύρησε στα χεριά εννιά συμφοιτητών του για περισσότερο από έναν χρόνο εντός και εκτός της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωάννινων.

Ένας από τους κατηγορούμενους και ενώ βρισκόταν στον διάδρομο του πρώτου ορόφου της εστίας κυνήγησε με πρόθεση τον Βαγγέλη Γιακουμάκη κρατώντας ένα χοντρό κόκκινο ύφασμα το οποίο πέρασε από το λαιμό του σαν θηλιά τραβώντας τον βίαια προς τα πίσω. Τον μετέφερε σε αυτή την κατάσταση σε δωμάτιο και μαζί με άλλα άτομα τον χτυπούσαν με βία.

Στο κατηγορητήριο περιγράφονται με κάθε λεπτομέρεια 20 περιστατικά βίας εναντίον του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Οι εννιά κατηγορούμενοι τον έβλεπαν να χάνει την ανάσα του να μελανιάζει από τα χτυπήματα.

Τον Ιανουάριο του 2015 κατηγορούμενος έπιασε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στο διάδρομο της εστίας τον έδεσε στο πάτωμα με ένα μακρύ χοντρό σχοινί και τον χτύπησε στο πρόσωπο τόσο με τα χεριά του όσο και μια μια βούρτσα που γυαλίζουν τα στιβάνια (μπότες). 

Οι συμφοιτητές του θα δικαστούν στις 8 Φεβρουάριου με την κατηγορία της επίκυψής σωματικής βλάβης. Το "θύμα" τους όμως δεν ζει για να καταθέσει Είχε εξαφανιστεί απο τη σχολή του στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 Βρέθηκε νεκρός σε κοντινή απόσταση ενα μήνα αργότερα

Οι γονείς του απαρηγόρητοι έχτισαν στο Σελλί Ρέθυμνου εάν εκκλησάκι .Εκεί όπου θα έφτιαχνε ο Βαγγέλης το δικό του τυροκομείο όταν θα έπαιρνε πτυχίο. Οι εικόνες από το εσωτερικό που παρουσίασε η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζηνα προκαλούν συγκίνηση.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top