Σκαρφάλωσε από το μπαλκόνι στο διαμέρισμά της και προσπάθησε να τη βιάσει

Ξέχασε όμως το κινητό του και τον έπιασαν

Ένα απίστευτο περιστατικό αναστάτωσε την περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη. Νεαρός Αλγερινός εισέβαλε από τη μπαλκονόπορτα σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας και επιχείρησε να βιάσει 27χρονη γυναίκα, μέσα στο σπίτι της.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες, που εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου, βλέπετε τον 20χρονο Αλγερινό, που έσπειρε τον τρόμο στη γειτονιά Θεσσαλονίκης, όταν μπήκε στο σπίτι 27χρονης κοπέλας, την ώρα που έβλεπε τηλεόραση αμέριμνη.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 01:25 τα ξημερώματα. Ο νεαρός σκαρφάλωσε και μπήκε μέσα από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα. Άρπαξε το πορτοφόλι της κοπέλας και στην προσπάθειά του να αποκτήσει κι άλλα χρήματα άσκησε βία. Της έκανε κεφαλοκλείδωμα και της έσφιγγε το λαιμό. Σύμφωνα με καταγγελία της κοπέλας προχώρησε δύο φορές σ' αυτή την πράξη.

Σαν να μην έφτανε αυτό πληροφορίες αναφέρουν ότι τράβηξε μαχαίρι και επιχείρησε να την ακινητοποιήσει, για να την βιάσει. Εκείνη όμως έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα ο εισβολέας να τραπεί σε φυγή, πηδώντας από το μπαλκόνι.

Το μοιραίο του λάθος ήταν πως στην προσπάθειά του να ξεφύγει ο νεαρός Αλγερινός, άφησε πίσω του το κινητό του τηλέφωνο. Η κοπέλα το παρέδωσε στην αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα ο 20χρονος συνελήφθη.

Μάλιστα όπως προέκυψε, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις κλοπών και διακίνησης ναρκωτικών.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top