Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του ΟΥΚά που σκοτώθηκε στο Σχιστό

Συγκλόνισε το αποχαιρετιστήριο τραγούδι των συναδέλφων του

Δείτε στο video το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Το τελευταίο αντίο μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης είπαν συγγενείς και φίλοι στον βατραχάνθρωπο των ΟΥΚ που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Σχιστού Σκαραμαγκά.

Η κηδεία του βατραχανθρώπου των ΟΥΚ, Αρχικελευστή Μηνά Καμαράτου, έγινε στην Κάρπαθο. «Το παρών» έδωσε αντιπροσωπεία του Πολεμικού Ναυτικού, των ΟΥΚ αλλά και πολλοί κάτοικοι του νησιού που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.

Πηγή φωτογραφίας: armynow

Από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές ήταν όταν οι ΟΥΚάδες, αποχαιρέτισαν τον 29χρονο τραγουδώντας πάνω από το μνήμα το «Ένα παλλικάρι 20 χρονών» και φωνάζοντας συνθήματα για τους ΟΥΚ. 

Πηγή φωτογραφίας: armynow

Να σημειωθεί πως από τις προηγούμενες ημέρες όλοι οι κάτοικοι του χωριού Πυλές είχαν ξεσηκωθεί καθαρίζοντας και βάφοντας το χωριό στα γαλανόλευκα για να υποδεχθούν το αδικοχαμένο παλικάρι.Η ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού για το τροχαίο δυστύχημα με τον 29χρονο

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι πρωινές ώρες Κυριακής 09 Ιουνίου 2019, ο Αρχικελευστής Μ.Κ. (Τ/ΠΜ) της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών, τραυματίστηκε θανάσιμα συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος στη Λεωφόρο Σχιστού Σκαραμαγκά, κατά την μετάβαση στην υπηρεσία του.

Aκούστε στο video τον συγκλονιστικό αποχαιρετισμό των ΟΥΚάδων στον συνάδελφό τους. Πηγή video: Πυλές Καρπάθου/Facebook

Ο υπαξιωματικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Θριάσιο» Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top