Μητέρα Κοεμτζή: «Θα συνεχίσω να ψάχνω τους δολοφόνους της Λίνας μου»

Αναβολή για τον Δεκέμβριο πήρε η δίκη

Δείτε στο video από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τι δήλωσε η μητέρα της Λίνας

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών βρέθηκε σήμερα η μητέρα της Λίνας (Γαλήνης) Κοεμτζή, για την προγραμματισμένη δίκη των τριών νεαρών, οι οποίοι φέρονται να διακίνησαν στο διαδίκτυο τις αποκαλυπτικές φωτογρφίες της 22χρονης φοιτήτριας, αποτελώντας την αρχή του τέλους της.

Ωστόσο η πολυαναμενόμενη δίκη δεν ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης 12 Ιουνίου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σύμφωνα με το logospellas μετά από παρέμβαση των δικηγόρων των κατηγορουμένων, το δικαστήριο έδωσε αναβολή για την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019.

Θάνατος Λίνας Κοεμτζή: Εκτός Ελλάδος ο βασικός ύποπτος

Θάνατος Λίνας Κοεμτζή: Αιφνιδιαστική έφοδος αστυνομικών σε δύο σπίτια

Η μητέρα της Λίνας, Σταυρούλα Τομπάζη, κρατώντας μία φωτογραφία της κόρης της. Φωτογραφία: Δημήτρης Τοσίδης/InTime

«Δε θα το βάλω κάτω» δήλωσε η μητέρα της Λίνας

«Δε θα το βάλω κάτω και θα συνεχίσω να ψάχνω για τους δολοφόνους της Λίνας μου. Όλα αυτά με κάνουν πιο δυνατή και με πεισμώνουν να συνεχίσω για να κυνηγήσω τους υπαίτιους» δήλωσε η κυρία Τομπάζη, η οποία τα τελευταία 2,5 χρόνια έχει δώσει μάχη για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Δείτε στο video τι δήλωσε στο logospellas o συνήγορος της οικογένειας Κοεμτζή, Αντώνης Ξυλουργίδης

«Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πουν την αλήθεια»

«Παρά την αναβολή και τις όποιες κωλυσιεργίες, η υπόθεση κάποια στιγμή θα φτάσει στα ακροατήρια. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πουν την αλήθεια. Τι πραγματικά συνέβη με την 20χρονη άτυχη Γαλήνη, έτσι ώστε και η οικογένεια της να μάθει την αλήθεια. Είμαστε πεπεισμένοι, ότι και σε αυτή την υπόθεση και στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης, θα βρέθει πολύ σύντομα άκρη» ίπε στο logospellas.gr ο συνήγορος της οικογένειας Κοεμτζή, Αντώνης Ξυλουργίδης.

«Ξεψυχούσε και την έψαχναν για ένα στικάκι»: Μαρτυρία-σοκ για Λίνα Κοεμτζή

Υπόθεση Κοεμτζή: «Είδα τις γυμνές φωτογραφίες με τις οποίες την εκβίαζαν»

H μητέρα της 22χρονης φοιτήτριας, βγαίνοντας από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Φωτογραφία: Δημήτρης Τοσίδης/InTime

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν 28 Νοεμβρίου του 2016 όταν η 22χρονη φοιτήτρια  έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Η 22χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν «φύγει» από τη ζωή, είχε πέσει θύμα cyber bullying, λόγω ενός video και κάποιων προσωπικών της φωτογραφιών που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Η οικογένειά της ξεκίνησε μια έρευνα σε βάθος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είχαν ενδείξεις ότι μπορεί ο θάνατός της να μην ήταν αυτοκτονία. Η μητέρα της Λίνας (Γαλήνης) Κοεμτζή, αμφισβήτησε από την αρχή πως η κόρη της έβαλε τέλος στη ζωή της.

Φωτογραφία: Δημήτρης Τοσίδης/InTime

Όπως αποκάλυψε η Σταυρούλα Τομπάζη, τη μοιραία ημέρα «η Γαλήνη δούλευε μαζί με μια φίλη της. Ήταν πολύ καλά, χόρεψαν, τραγούδησαν, έφαγαν και μετά συναντήθηκε με τον φίλο της. Ήταν περίπου 20:30 το βράδυ. Δεν ξέρω τι είπαν, η Γαλήνη έφυγε από εκεί, πήρε το λεωφορείο, πήγε στην εστία στο δωμάτιό της στον 7ο όροφο, πήρε φαγητό στην συγκάτοικό της, μπαίνει μέσα και της λέει έρχομαι σε πέντε λεπτά, πετιέμαι μέχρι τον 9o. Ανεβαίνει η Γαλήνη στον 9o όροφο και δεν κατέβηκε ποτέ. Τι συνέβη στον 9ο όροφο, δεν μπορώ να ξέρω», είχε πει σε συνέντευξή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top