Μοσχάτο: Ο άγριος καβγάς του πατριού της 14χρονης με τον 43χρονο

«Έγινε χαμός, ο 43χρονος κλειδώθηκε μέσα στο μαγαζί για να γλιτώσει»

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως μετά την αυτοκτονία της 14χρονης, η οποία έπεσε στις γραμμές του τρένου στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, σοκάροντας την κοινή γνώμη. 

O 43χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη για την αποπλάνηση του κοριτσιού, την περίοδο 2017 – 2018 είχε σχέση και με άλλη 14χρονη.

«Είχαν ακουστεί και στο παρελθόν κάποια πράγματα γι' αυτόν. Ότι είχε και παλιά σχέση με ανήλικο κορίτσι. Εγώ στο μαγαζί του έβλεπα συνεχώς μικρά κοριτσάκια, φίλες της κόρης του», είπε στο star.gr ένας γείτονας του 43χρονου.

Μοσχάτο:Νεκρή η 14χρονη που έπεσε στον ΗΣΑΠ-Η ερωτική σχέση και το σημείωμα

Μάλιστα, μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του, βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ανατριχίλα είναι το γεγονός ότι ο 43χρονος είχε μια κόρη στην ίδια ηλικία με το κορίτσι που αυτοκτόνησε. 

Την Τετάρτη, το κορίτσι παρά την απαγόρευση των γονιών της πήγε στο κατάστημα του 43χρονου κι εκεί, τους έπιασαν να ερωτοτροπούν ο πατριός και ο αδελφός της. 

Γειτόνισσα περιέγραψε στο star.gr τον άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στους δύο άνδρες, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια. 

«Άκουσα φασαρία και βγήκα έξω. Είδα τον πατέρα και τον αδελφό της μικρής έξω από το μαγαζί και μέσα εκείνη και τον 43χρονο. Φωνάζανε γιατί η κοπέλα τους είχε πει ότι θα πάει στην πλατεία, αλλά προφανώς την παρακολούθησαν και την βρήκαν στο ψιλικατζίδικο. Το κορίτσι βγήκε έξω, έγινε μια συμπλοκή και ο 43χρονος κλειδώθηκε μέσα στο κατάστημα. Η κοπελίτσα γύρισε, πήδηξε το σπασμένο τζάμι και μπήκε στο κατάστημα για να είναι μαζί του και μάλωσε με τους δικούς της», είπε. 

Στη συνέχεια η 14χρονη έφυγε, ήρθε η αστυνομία, η μητέρα της, έψαξαν το αυτοκίνητό του και τον συνέλαβαν. Το βράδυ πήγε στο κατάστημα η σύζυγός του, η οποία ήταν σαν χαμένη. Μάλιστα, όπως είπε η αυτόπτης μάρτυρας, η 14χρονη ήταν συμμαθήτρια και φίλη της κόρης του 43χρονου.

Οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του star.gr έξω από το κατάστημα του κατηγορούμενου είναι αποκαλυπτικές. Σπασμένες τζαμαρίες παντού, απόδειξη του βίαιου καβγά που είχε συμβεί εκεί ανάμεσα στον 43χρονο και τον πατριό του κοριτσιού.

Σπασμένα γυαλιά μετά από τον καβγά του 46χρονου με τον πατριό της 14χρονης.

Αυτό που προκαλεί επίσης εντύπωση είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ανώνυμη καταγγελία στις 9 Μαΐου για τον 43χρονο άνδρα που αποπλάνησε την ανήλικη. Η καταγγελία έγινε στο Χαμόγελο του Παιδιού και άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία αλλά δεν υπήρξαν αποτελέσματα.

«Πήγαινα στο μαγαζί και έβλεπα τον κατηγορούμενο να είναι πολύ συχνά μόνος με το κορίτσι και να έχουν πολύ φιλική συμπεριφορά μεταξύ τους. Αυτό με προβλημάτισε και έτσι στις 9 Μαΐου ποφάσισα να καταγγείλω το συμβάν σε έναν πολύ γνωστό οργανισμό για την προστασία του παιδιού. Όμως από εκεί μου είπαν ότι η καταγγελία πρέπει να γίνει επώνυμα, ώστε να διαβίβαστει στην αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομίας, αλλά απέφυγα να το κάνω γιατί δεν ήθελα να μπλέξω», είπε στο star.gr  ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία. 

Ο ίδιος μετά τη σύλληψή του υποστήριξε στην αστυνομία ότι γνώρισε τη 14χρονη, καθώς εκείνη ψώνιζε τακτικά στο μίνι μάρκετ που διατηρούσε. Την προσέγγισε και τελικά σύναψε μαζί της ερωτική σχέση.

Το ψιλικατζίδικο του 46χρονου

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, η 14χρονη δεν έκανε τίποτα παρά τη θέλησή της και δεν την πίεσε ποτέ να κάνει κάτι που δε θέλει.

Στη σελίδα του στο Facebook έχει πάρα πολλές φωτογραφίες με την κόρη του και με φίλες της, ενώ έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις για το ποιος είναι ο σωστός γονιός. 

Σε μία από αυτές μάλιστα έχει αναδημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο: «Το παιδί σε θέλει εκεί, γονιό. Όχι κατ’ όνομα. Ουσιαστικά» και μιλά για τις σχέσεις των γονιών με τα παιδιά τους. 

Ο άνδρας κρατείται στη ΓΑΔΑ και η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθεί αν είχαν υπάρξει και άλλα θύματα αποπλάνησης.

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του κοριτσιού

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και ο πατριός του 14χρονου κοριτσιού που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έβαλε τέλος στη ζωή της με τόσο τραγικό τρόπο. 

Οι δύο γονείς υπέστησαν λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και νοσηλεύονται σε κατάσταση σοκ. 

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 14χρονη το μεσημέρι της Πέμπτης αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου. Λίγες μέρες πριν οι γονείς της είχαν ανακαλύψει ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με έναν 43χρονο γείτονα και κατήγγειλαν το γεγονός στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση τους δε σταμάτησε κάτι που έμαθαν οι γονείς της.

Η αυτοκτονία 

Η 14χρονη, ψυχολογικά φορτισμένη, μετά από τη σύλληψη του 46χρονου πήγε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο. Αυτόπτες μάρτυρες που ήταν εκεί, είπαν ότι είδαν το κορίτσι να ασχολείται με το κινητό του τηλέφωνο και όταν άρχισε να πλησιάζει το τρένο, έπεσε στις γραμμές με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. 

Μάλιστα στο σημείο, έφτασε κι ένας νεαρός, ο οποίος ρωτούσε τον κόσμο τι είχε συμβεί κι έλεγε ότι η 14χρονη του είχε στείλει μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει. 

Το κορίτσι άφησε, επίσης, ένα σημείωμα το οποίο απευθύνεται στον 43χρονο και εξηγεί τους λόγους που της οδήγησαν στην τραγική αυτή απόφαση και αποκαλύπτει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν. 

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top