ΕΦΕΤ: «Δεν εμπιστευόμαστε τα τρόφιμα» - Απειλεί με λουκέτο το Καπάνι

Αυστηρό μήνυμα στους καταστηματάρχες της αγοράς Βλάλη

Δημοτική Αγορά Θεσσαλονίκης «ΚΑΠΑΝΙ»

Προειδοποίηση τους καταστηματάρχες της αγοράς Βλάλη, γνωστής στη Θεσσαλονίκη ως Καπάνι, έστειλε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ Πολυχρόνης Πολυχρονίου, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΦΕΤ Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο κ. Πολυχρονίου ξεκαθάρισε προς τους καταστηματάρχες ότι εάν μετά τις εκλογές η αγορά Καπανίου δεν ανασυσταθεί τότε θα κλείσει.

 «Λίγες μέρες πριν την εορτή του Πάσχα, σεβόμενοι την αγορά, δηλώσαμε ότι ο ΕΦΕΤ δυσκολεύεται να εγγυηθεί την ασφάλεια των τροφίμων στη Δημοτική Αγορά Θεσσαλονίκης "ΚΑΠΑΝΙ" λόγω επιβαρυμένου περιβάλλοντος. 

Τα τρόφιμα εισέρχονται το πρωί ασφαλή και ποιοτικά και το βράδυ, αλλά κυρίως την επομένη το πρωί, δεν είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά κ. Πολυχρονίου. 

Όπως επισήμανε, «σήμερα είμαστε εδώ για να αποσύρουμε, με μία δήλωσή μας, την εμπιστοσύνη στα τρόφιμα που διακινούνται στο Καπάνι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους καταναλωτές, την αγοραστική κίνηση εκεί και τις επιχειρήσεις». 

Μάλιστα σημείωσε ότι ο ΕΦΕΤ θα το πράξει αυτό ευθύς αμέσως εκτός εάν, πέρα από την αυστηρή ελεγκτική παρουσία των αρμοδίων υπηρεσιών εκεί, εξασφαλιστεί με μόνιμο τρόπο η υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων στον χώρο. 
 

Πηγή: voria.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top