Αποκάλυψη: Με ιδιωτικό συμφωνητικό μοιράζει αρμοδιότητες ο Δήμος Καλαμάτας

Νέο βίντεο καταγράφει τις τελευταίες στιγμές του άτυχου εικονολήπτη

Εκτός από τις 12.000 ευρώ που πλήρωσε ο Δήμος Καλαμάτας για την αγορά της μπαρούτης φαίνεται πως διέθεσε κι άλλα χρήματα για την προβολή του εθίμου… βάση του ιδιωτικού συμφωνητικού που φέρνει στη δημοσιότητα το STAR. 

Με αυτό το ιδιωτικό συμφωνητικό ο Δήμος Καλαμάτας αναθέτει σε μονοπρόσωπη εταιρία την αναβίωση του επικίνδυνου εθίμου... χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν είναι υπεύθυνη και για τα μέτρα ασφαλείας.

Μάλιστα,  δεν αναφέρεται ούτε μία φορά η φράση «μέτρα ασφαλείας» για ένα έθιμο στο οποίο όπως φαίνεται συμμετείχαν και μικρά παιδιά. 

Ο Βασίλης Καπράλος, ειδικός πυροτεχνουργός και εμπειρογνώμονας, δήλωσε στο STAR: «Η μελανή πυρίτιδα είναι άκρως επικίνδυνη και αναφλεγεί σε στενό χώρο μετατρέπεται σε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος δηλαδή 3250 μέτρα το δευτερόλεπτο». 

Νέα αναβολή στη δίκη 

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας έδωσε σήμερα νέα αναβολή στους 7 συλληφθέντες για το τραγικό θάνατο του 53χρονου εικονολήπτη.

Την ίδια στιγμή στο φως της δημοσιότητας έρχεται νέο βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει τις τελευταίες στιγμές του άτυχου εικονολήπτη. 
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top