Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς με τις…σούβλες

Τους έσπασαν και το περιπολικό

Απίστευτη επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί στην Κρήτη, όταν τα ξημερώματα του Πάσχα πήγαν να κάνουν παρατήρηση σε Ρομά που γλεντούσαν ξέφρενα. Περίπου είκοσι άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με σούβλες και έσπασαν το περιπολικό.

Το τηλεφωνικό κέντρο της άμεσης δράσης στο Ηράκλειο είχε «σπάσει». Δεκάδες κάτοικοι από την οδό Θερισσού έκαναν παράπονα, καθώς ήταν δυο τα ξημερώματα και μια ομάδα Ρομά γλεντούσε ξέφρενα και δεν μπορούσε κάνεις από την περιοχή να κοιμηθεί. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, άνδρες και γυναίκες, σύμφωνα με το Κρητη TV, κρατούσαν στα χέρια τους διάφορα αντικείμενα ακόμη και σούβλες και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που επέβαιναν στο περιπολικό, το οποίο διέλυσαν.

Αμέσως κάλεσαν ενισχύσεις και συνέλαβαν συνολικά έξι Ρομά. Οι αστυνομικοί στην Κρήτη θεωρούν ότι η ατιμωρησία, η ανοχή και οι ποινές χάδια όπως τις χαρακτηρίζουν οδηγούν σε αυτές τις συμπεριφορές, καθώς μέσα σε δυο μήνες έχουν δεχθεί τέσσερις σοβαρές επιθέσεις από πολίτες στο Ηράκλειο και το Λασίθι.

 «Δε φοβόμαστε και ξέρουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Η ανασφάλεια μας είναι, τι στήριξη έχουμε και τι προστασία από την πολιτική και φυσική ηγεσία» ανέφερε ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου, Γιώργος Πικράκης. 
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top