Κάθειρξη 29 ετών στον δικηγόρο για ασέλγεια στην εγγονή του

Ο 69χρονος είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούνιο

Ο 69χρονος δικηγόρος

Σε 29 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε ο 69χρονος δικηγόρος, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας, για ασέλγεια σε βάρος της επτάχρονης εγγονής του.

Ο δικηγόρος από τη Λαμία είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούνιο. Όλα ξεκίνησαν όταν μία κυρία που πρόσεχε την 7χρονη και τον 9 ετών αδελφό της, μαζί με τον διευθυντή του σχολείου που πήγαινε το κορίτσι, κατήγγειλαν στις αρμόδιες αρχές πως η 7χρονη έφερε σημάδια κακοποίησης.

Το κορίτσι επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς παρουσία ψυχολόγου τους φόβους των εκπαιδευτικών, και παρουσίασε ως υπαίτιο τον παππού της.

Ο 69χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη φωνάζοντας στους δημοσιογράφους πως είναι αθώος και η αθωότητα του θα αποδειχθεί.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση το κορίτσι είχε σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα.

Κάτω από τα αδιάσειστα στοιχεία ανακρίτρια και εισαγγελέας  τότε αποφάσισαν την προφυλάκιση του και σήμερα το δικαστήριο της Άμφισσας του επέβαλε 29 χρόνια κάθειρξης.

πηγή: tvstar
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top