Κύκλωμα κοκαΐνης: Τα «κεράσματα» και η απολογία της γνωστής ηθοποιού

Αρνήθηκαν όλοι την εμπλοκή τους σε διακίνηση ναρκωτικών

Τσιγάρο με κάνναβη κρατούν γυναικεία χέρια

Απολογήθηκε σήμερα η γνωστή ηθοποιός και μέτοχος εστιατορίου στο Κολωνάκι, όπου φέρεται να δρούσε το κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης.

Η ίδια κατέθεσε στη δίκη ότι δεν ήξερε τίποτα για όσα συνέβαιναν στο εστιατόριο.

«Έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δε θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του» υποστήριξε.

Για τον συνέταιρο της, ο οποίος είναι επίσης κατηγορούμενος, είπε ότι «είναι ένας καλόκαρδος άνθρωπος». «Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα» υποστήριξε η κατηγορούμενη, προσθέτοντας ότι δε γνώριζε, ούτε έκανε παρέα με τους περισσότερους συγκατηγορούμενους. Ήταν «κοινωνικά γνωστοί» είπε η γνωστή ηθοποιός. 

«Δε με πλησίασε ποτέ κανείς ούτε εμένα, ούτε τον γιο μου. Ήμουν υποψιασμένη για τις παρέες του γιου μου μόνο, όχι για τα επαγγελματικά» είπε χαρακτηριστικά. Ο γιος της ηθοποιού είναι επίσης κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών. 

Τι κατέθεσε ο γιος της ηθοποιού 

Ο γιος της γνωστής ηθοποιού είπε ότι είχε πλήρη άγνοια για τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία. «Αν ήξερα, θα διέκοπτα κατευθείαν τη συνεργασία μας». Ανάμεσα στους κατηγορούμενος είναι και γνωστός παρουσιαστής, για τον οποίο είπε ότι είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται και να έχει κάποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο. 

Ο εγκέφαλος και η… δεύτερη γνωστή ηθοποιός 

Κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται ως «εγκέφαλος του κυκλώματος» απολογήθηκε σήμερα συμπληρωματικά και ρωτήθηκε για συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Μεταξύ των συνομιλητών είναι και μια δεύτερη γνωστή ηθοποιός, η οποία μάλιστα αν και κατηγορούμενη δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να απολογηθεί. 

Η συνομιλία του με την ηθοποιό ήταν «κέρασμα», οπως εξήγησε «κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και ήπιαμε παρέα». Ο συνήγορος της ηθοποιού υποστήριξε πως η ίδια είναι περιστασιακός χρήστης και οι αναφορές στις τηλεφωνικές συνομιλίες έχουν να κάνουν για ιδία χρήση.

Οι οκτώ κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Κατά τη συνεδρίαση, απολογήθηκαν ακόμη οκτώ κατηγορούμενοι που αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, υποστηρίζοντας στην πλειοψηφία τους πως ήταν χρήστες και επεδίωκαν μόνο να βρουν τη δόση τους.

του Κωνσταντίνου Γεώργιζα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top