Είχε καταγγείλει τον συζυγοκτόνο των Τρικάλων...3 φορές πριν τη δολοφονήσει

Η 45χρονη είχε καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα-Δεν πρόλαβαν να εκδικαστούν

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στα Τρίκαλα του περασμένου Μαΐου, όταν ένας άνδρας 50 ετών σκότωσε τη σύζυγό του, μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους. 

Το έγκλημα έγινε στις 25 Μαΐου 2018 και είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Θύμα η 45χρονη Βάϊα και δράστης ο σύζυγός της. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, βάσει του βουλεύματος η άτυχη γυναίκα τρεις μήνες πριν τη δολοφονία της είχε καταφύγει τρεις φορές σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον σύζυγό της και την επιθετική του συμπεριφορά, ωστόσο πάντα τα ξαναέβρισκαν.

Την απειλούσε, την κυνηγούσε, έψαχνε το κινητό της, την παρακολουθούσε, έλεγε ότι θα τη ρίξει στον γκρεμό και θα τη χτυπήσει με το αυτοκίνητό του.

Η 45χρονη είχε καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του αλλά δεν πρόλαβαν να εκδικαστούν, καθώς είχαν ζητήσει αναβολή και συνέχιζαν να ζουν στο ίδιο σπίτι.  Την ημέρα του εγκλήματος είχαν έντονη λογομαχία.  Εκείνος πήρε ένα μαχαίρι και την ώρα που ήταν ξαπλωμένη στην κρεβατοκάμαρα τη μαχαίρωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες από το σκεπτικό, η ανθρωποκτονία ήταν αποτέλεσμα έντονης ζηλοτυπίας και πάθους.

Ο 50χρονος παραπέμπεται σε δίκη στις 20 Μαρτίου.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top