Ασφυξία ή δηλητηρίαση; Θρίλερ με τον θάνατο του 64χρονου στο Χαλάνδρι

Ήταν νεκρός εδώ και ενάμιση μήνα

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει ο θάνατος του 64χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στο Χαλάνδρι την προηγούμενη εβδομάδα σε προχωρημένη σήψη. 

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς που ερευνούν την υπόθεση, ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός εδώ και ενάμιση μήνα. Μάλιστα, εκτιμούν ότι ο θάνατός του προήλθε από σκόπιμη δηλητηρίαση ή ασφυκτικό θάνατο. 

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε στο Χαλάνδρι

Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψαν εξωτερικές κακώσεις, τραύματα από μαχαίρι ή βλήμα όπλου και πλέον αναμένονται οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. 

Στο στόχαστρο των αρχών παραμένει η 56χρονη Γερμανίδα σύντροφός τους, η οποία έχει εξαφανιστεί από τις αρχές Ιανουαρίου, οπότε και τοποθετείται χρονικά ο θάνατος του 64χρονου. 

Οι κινήσεις της Γερμανίδας

Σύμφωνα με φίλη της 56χρονης συντρόφου του θύματος που μίλησε στην εκπομπή "Μαζί σου", το ζευγάρι στο παρελθόν αντιμετώπιζε προβλήματα και μάλιστα η ίδια ήταν μάρτυρας ενός περιστατικού χειροδικίας. Εκείνο το απόγευμα είχε πάει στο διαμέρισμα του Χλανδρίου για να δει τη φίλη της όταν οι δυο τους τσακώθηκαν άσχημα και ο 64χρονος τη χτύπησε. 

Η Γερμανίδα ζήτησε από τη φίλη της να τη βοηθήσει να μαζέψει τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι, όμως την επόμενη μέρα που την πήρε τηλέφωνο εκείνη της είπε ότι όλα είναι μια χαρά. 

Ιδιοκτήτης ακινήτων μάλιστα που τα νοικιάζει μέσω Air bnb είπε στην ίδια εκπομπή ότι η Γερμανίδα είχε επικοινωνήσει μαζί του για να νοικιάσει ένα διαμέρισμα στα Πατίσια από 1 Μαρτίου και για έναν μήνα. Στη συνέχεια του είπε ότι το ήθελε από τις 27 Φεβρουαρίου για δέκα μέρες και στις 20 Φεβρουαρίου οπότε και εντοπίστηκε η σορός του συντρόφου της επικοινώνησε και πάλι μαζί του για να ακυρώσει την κράτηση, λέγοντας ότι θα πάει στη Γερμανία. 

Φοβόταν για τη ζωή του

Σύμφωνα με την εκπομπή ο 64χρονος στο παρελθόν διατηρούσε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Νέο Κόσμο και μετά στο Λαγονήσι. Μάλιστα είχε πέσει θύμα ένοπλης ληστείας στον Νέο Κόσμο και γι' αυτό αναγκάστηκε να το κλείσει και να μεταφερθεί στο Λαγονήσι. 

Και εκεί όμως είχε πέσει θύμα ληστεία δύο φορές, με την τελευταία φορά να του παίρνουν περίπου 200.000 ευρώ. 

Αυτό που προκαλεί πολλά ερωτήματα είναι το γεγονός ότι στο παρελθόν το θύμα είχε ζητήσει την προστασία της αστυνομίας, καθώς φοβόταν για τη ζωή του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στην οδό Ηλία Ηλιού 65 στον Νέο Κόσμο είχε δολοφονήθει ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ. 

Λίγα μέτρα πιο κάτω, στην Μάχης Αναλάτων 65, που είναι η προέκταση της Ηλία Ηλιού, είχε το πρακτορείο του ο 64χρονος. Επειδή μάλιστα ο δράστης της δολοφονίας δεν είχε πάρει λεφτά από το πρακτορείο, είχε ακουστεί τότε ότι πιθανόν να ήθελε να σκοτώσει άλλον ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ κι έκανε λάθος. 

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τη μυστηριώδη αυτή υπόθεση και προσπαθούν να ενώσουν όλα τα κομμάτια του παζλ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top