Λευκίμμη: Σοβαρά επεισόδια για τον ΧΥΤΑ

Ένας τραυματίας, μία προσαγωγή και υλικές ζημιές

Στην Κέρκυρα σημειώθηκαν νέα επεισόδια για το θέμα της λειτουργίας του χώρου υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων. Κάτοικοι της Λευκίμμης συνεπλάκησαν με τα ΜΑΤ. 

Ένας τραυματίας, μια προσαγωγή και υλικές ζημιές  στο κτίριο της περιφερικής ενότητας Κέρκυρας είναι ο απολογισμός των επεισοδίων που έγιναν λίγο μετα της 11 και μισή το πρωί της Δευτέρας στο κτίριο της Περιφερικής ενότητας του νησιού. Κάτοικοι της Λευκίμμης που αντιδρούν έντονα, εδώ και οκτώ μήνες στη λειτουργία ΧΥΤΑ στην περιοχή τους, συγκεντρωθήκαν έξω από το κτίριο και ζήτησαν να συναντηθούν με τον αντιπεριφεριάρχη.


Ενώ αρχικά είχε ανέβει μια αντιπροσωπία στον τρίτο όροφο και αρκετοί κάτοικοι είχαν μείνει κάτω, ξαφνικά μοιάζει η κατάσταση να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. 

"Αστυνομικοί μπήκαν στο κτίριο και συνεπλάκησαν με τους κάτοικους της περιοχής που βρίσκονταν έξω από το γραφείο του αντιπεριφεριάρχη. 

Μάλιστα κάποια στιγμή άρχισε να φαίνεται καπνός μέσα στο κτίριο και κάποιοι πίστεψαν ότι ήταν δακρυγόνα αλλά σύμφωνα με την αστυνομία ήταν καπνός από πυροσβεστήρες του κτιρίου, που ενεργοποίησαν κάποια άτομα.

 Όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να βγάλουν έξω τους κατοίκους που προκαλούσαν φθορές στο κτίριο της Περιφεριακής Ενότητας. Οι κάτοικοι αντέδρασαν και κάποιοι ήρθαν στα χέρια με τις αστυνομικές δυνάμεις. Ένας 55χρονος τραυματίσθηκε  στο κεφάλι και του προσφέραν τις πρώτες βοήθειες τραυματιοφορείς έξω από το κτίριο, στη συνέχεια ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο" επεσήμανε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star η Κατερίνα Μαστραντωνάκη.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top