Προβλήματα σε λιμάνια και πτήσεις λόγω της κακοκαιρίας

Μία πτήση από τη Λάρνακα δεν προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη

λιμάνι Ραφήνας κακοκαιρία

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες δρομολογιακές γραμμές στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω της κακοκαιρίας «Ωκεανίς» αλλά και σε κάποιες πτήσεις στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Η «Ωκεανίς» έφτασε! Χιονόνερο και βροχές σε όλη την Ελλάδα–Xιόνι στη Θεσ/κη

Από το πρωί δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τη Ραφήνα για Κυκλάδες, ενώ κλειστές παραμένουν οι γραμμές Κεραμωτή Καβάλας-Λιμένα Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στα 8 με 9 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά τα 10.

Καθυστερήσεις στις πτήσεις

Η χαμηλή νέφωση και οι ισχυροί άνεμοι προκαλούν καθυστερήσεις στις αφίξεις πτήσεων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Μία πτήση από τη Λάρνακα δεν προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά στην Αθήνα. Καθυστερήσεις παρατηρούνται στις αφίξεις από άλλους προορισμούς, ενώ οι αναχωρήσεις πτήσεων διεξάγονται κανονικά.

Σε ετοιμότητα είναι τα εκχιονιστικά μηχανήματα, αλλά δεν χρειάστηκε να παρέμβουν, καθώς η χιονόπτωση ξεκίνησε σχετικά αργά. Το πρόβλημα παραμένει η χαμηλή νέφωση, δήλωσε στο ΑΠΕ εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top