Στο ψυχιατρείο η φόνισσα του Πειραιά - «Δεν είχαμε ερωτικές επαφές»

Τι υποστήριξε στον ανακριτή

Στο ψυχιατρείο κρατουμένων Κορυδαλλoύ οδηγήθηκε η φόνισσα του Πειραιά, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει καταλογισμό. Η απολογία της 50χρονης Χιλιανής, η οποία κατακρεούργησε τον 79χρονο συνταξιούχο ναυτικό, δε διήρκησε ούτε μισή ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Μαζί σου".

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα στον Πειραιά

Μόνο στο STAR: Η Χιλιανή «έψαχνε να βρει σύντροφο» λέει φίλος της

Αυτή είναι η Χιλιανή που κατακρεούργησε τον 79χρονο στον Πειραιά

Η γυναίκα υποστήριξε στον ανακριτή ότι δε θυμάται τίποτα από το έγκλημα. Στο ψυχιατρείο θα εξεταστεί από ψυχιάτρους για να διαπιστωθεί αν έχει όντως το ακαταλόγιστο ή αν είναι προσχηματικό. 

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν υψηλά αλλά δεν έγινε κανένα επεισόδιο στα δικαστήρια. 

«Δε θυμάμαι τίποτα από το έγκλημα»

«Δε θυμάμαι τίποτα» επαναλάμβανε συνεχώς η 50χρονη στον ανακριτή.

«Δεν είχαμε σεξουαλικές σχέσεις»

Η Χιλιανή υποστήριξε ότι δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον 79χρονο, ότι τη φιλοξενούσε τους τελευταίους 7 μήνες και ότι συμμετείχε στα έξοδα του σπιτιού, δίνοντας κάποια χρήματα από αυτά που έβγαζε από την εργασία της σε μπαρ. Η ίδια είπε ότι δεν εργαζόταν τον τελευταίο καιρό. Μυστήριο αποτελεί πού και πώς γνωρίστηκε με τον 79χρονο.

«Από το πρωί εκείνης της ημέρας ήταν εκνευρισμένος»

Μετά από τις επίμονες ερωτήσεις του ανακριτή, η μόνη της αναφορά σχετικά με το έγκλημα ήταν αυτό που είχε πει και στους αστυνομικούς ότι «από το πρωί εκείνης της ημέρας ο 79χρονος ήταν εκνευρισμένος». Στη συνέχεια, έλεγε «δεν τον σκότωσα εγώ» και «δε θυμάμαι».

Χρήματα για δικηγόρο δεν είχε κι έτσι ορίστηκε δικηγόρος αυτεπαγγέλτως, η Μαρία Μπότσαρη. 

Την ίδια ώρα, σωφρονιστικός υπάλληλος είπε στην εκπομπή 'Μαζί σου" ότι δεν υπάρχει ψυχιατρείο κρατουμένων για γυναίκες και πως αυτό φιλοξενεί μόνο άνδρες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top