Μόνο στο STAR: Η Χιλιανή «έψαχνε να βρει σύντροφο» λέει φίλος της

Σπαρακτικό το αντίο της κόρης του στην κηδεία του 79χρονου

Η κόρη του συνταξιούχου ναυτικού που δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο διαμέρισμα του στον Πειραιά ράγισε καρδιές στο τελευταίο αντίο στο νεκροταφείο του Σχιστού. Η γυναίκα από τη Χιλή που τον έσφαξε με 80 μαχαιριές βρίσκεται ήδη στη φυλακή. Οι μαρτυρίες στην Τασούλα Παπανικολάου και την Άννα Λίττινα αποκλειστικά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR σοκάρουν. 

Αυτή είναι η Χιλιανή που κατακρεούργησε τον 79χρονο στον Πειραιά

«Έφυγες… άδικα, άδικα έφυγες». Είναι το σπαρακτικό αντίο της Ζαχαρούλας της κόρης του συνταξιούχου ναυτικού. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η  γυναίκα που πρόσεχε τον πατέρα της  τον έσφαξε. Οι συγγενείς την αγκαλιάζουν. Κλαίει απαρηγόρητη. Οι δηλώσεις της μαχαιριά στην καρδιά.

«Θέλω την τιμωρία αυτής της γυναίκας, να τιμωρηθεί να ησυχάσει η ψυχή του πατέρα μου. Είχε προσπαθήσει να τη διώξει από το σπίτι αλλά δεν έφευγε. Την έδιωχνε και ξαναγύρναγε πίσω» λέει η κόρη του

Στη γειτονιά του συνταξιούχου ναυτικού όλοι έβλεπαν την εκρηκτική ξανθιά από τη Χιλή να έχει περίεργη συμπεριφορά.

Η 50χρονη το  πρωί οδηγήθηκε στις φυλακές. Προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό της από τις τηλεοπτικές κάμερες. Λίγο καιρό όμως πριν,  ανέβαζε βίντεο  στο facebook αγκαλιά με το σκυλάκι της, να τραγουδά.

«Έψαχνε να βρει σύντροφο»

Οι πόζες της  στο φωτογραφικό φακό αποκαλυπτικές. Άλλοτε με μαγιό, άλλοτε με αβυσσαλέο ντεκολτέ. Πάντα έβρισκε μια αφορμή για να φωτογραφίζεται. Ήταν μια γυναίκα που έδειχνε ότι κάτι ψάχνει… αποκάλυψε στο STAR φίλος της.
«Δεν ήταν πρόβλημα που δεν μπορούσε να μιλήσει καλά τα ελληνικά. Πιστεύω κάπου το έχανε κιόλας. Δε μου είχε πει ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Μου είχε στείλει φωτογραφία της πάντως, ψαχνόταν!»

«Τον έσφαξε με πάνω από 80 μαχαιριές» λέει ο ιατροδικαστής

Φίλες της αποκάλυψαν ότι πέρυσι τον Νοέμβριο η 50χρονη κατηγορούμενη καλούσε μέσω facebook άντρες στο σπίτι της. Είχαν σοκαριστεί και οι ίδιες. Ο συνταξιούχος προσπάθησε να σωθεί, αποκάλυψε ο ιατροδικαστής. Οι μαχαιριές που δέχτηκε δεκάδες. Η αγριότητα του εγκλήματος πρωτοφανής.

«Είχε πάνω από 80 μαχαιριές στον θώρακα και περίπου 25 στα χέρια»

Η 50χρονη θα εξεταστεί από ψυχίατρο. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει γιατί σκότωσε τον συνταξιούχο ναυτικό. Μένει σιωπηλή και το μόνο που αναζητά είναι το μικρό της σκυλάκι.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top