Δολοφονία Σταματιάδη: Ομολογία μέσω βιντεοκλήσης από καταζητούμενο

Ποιος ήταν μαζί με τον δολοφόνο;

Ο καταζητούμενος TONIN μόλις πληροφορήθηκε ότι τα μέλη της σπείρας άρχισαν να συλλαμβάνονται θέλησε να έρθει σε επικοινωνία με τις αρχές μέσω βιντεοκλήσης. Η αγωνία του ήταν να δώσει στοιχεία για το φόνο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη. 

Στη βιντεοκλήση μέσω της εφαρμογής what's up φέρεται να είπε στους αστυνομικούς:

«Μέσα στο σπίτι μπήκαν ο ELVIS και ο ARDIAN. Εγώ έμεινα απ' έξω. Κάποια στιγμή άκουσα πυροβολισμούς. Μετά από λίγο οι άλλοι βγήκαν από το σπίτι, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε. Μετά έμαθα ότι αυτός που πυροβόλησε ήταν ο ARDIAN».

Ποιος ήταν μαζί με τον δολοφόνο του Σταματιάδη;

Στο όνομα του δολοφόνου συμφωνούν όλοι οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι έσπασαν μετά τη σύλληψή τους και μίλησαν στους αστυνομικούς για τις κλοπές, τις ληστείες και τις διαρρήξεις της σπείρας. Θολό παραμένει ποιος ήταν με τον ARDIAN  στο φόνο.

Ο ARMAND έδωσε μια διαφορετική εκδοχή για το ποιοι μπήκαν τελικά στο σπίτι του επιχειρηματία μιλώντας στους αστυνομικούς για μια σύντομη συνάντηση που είχε με έναν από τους δυο καταζητούμενους που διέφυγαν στην Αλβανία λίγες ώρες μετά το έγκλημα. 

Ο ELVIS επέστρεψε για λίγες μέρες στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2018 και μου είπε ότι ο ίδιος μαζί με τον ΤΟΝΙΝ και τον ARDIAN συμμετείχαν στην ανθρωποκτονία υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος ήταν στον κήπο και άκουσε τους πυροβολισμούς. 

«Με το όπλο του δολοφόνου πυροβόλησα το αγριογούρουνο» 

Ο ARMAND ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι συμμετείχε στη ληστεία σε σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Κατονόμασε άλλα δυο από τα έξι άτομα που μπούκαραν στο σπίτι και με την απειλή όπλων έδεσαν με τα κορδόνια παπουτσιών όσους βρήκαν μέσα για να κλέψουν ανενόχλητοι. Ήταν επίσης μαζί με τα μέλη της σπείρας που πυροβόλησαν το αγριογούρουνο. Εκείνος μάλιστα έριξε της μοιραίες βολίδες, οι οποίες συνέδεσαν την οργάνωση με το φόνο του Αλέξανδρου Σταματιάδη.

«Με το όπλο που μου έδωσε ο ARDIAN πυροβόλησα το αγριογούρουνο, το οποίο πυροβόλησε και ο TONIN με άλλο όπλο». 

Ομολόγησαν όλοι εκτός από έναν

ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

-Στην επαρχία
-Απογευματινές ώρες
-Όταν γινόταν πανηγύρι

Μόνο ένας από τους συλληφθέντες αρνήθηκε τις κατηγορίες. Φέρεται να είναι ένα από τα πρόσωπα που βοήθησε τον έναν από τους δυο καταζητούμενους οι οποίοι συμμετείχαν στην αιματηρή ληστεία στο σπίτι του Αλέξανδρου Σταματιάδη να φτάσει ως την Κακαβιά και να διαφύγει στην Αλβανία.

Ο ρόλος του τσιλιαδόρου

Ο JORGO φέρεται να είναι ο τσιλιαδόρος της σπείρας. Το ομολόγησε ο ίδιος και το επιβεβαίωσαν οι συγκατηγορούμενοι του που μίλησαν. 

-Πήγαινε τους συνεργούς του στο σημείο της κλοπής
-Παρέμενε σε κοντινή απόσταση μέσα στο αυτοκίνητο
-Ειδοποιούσε αν έβλεπε αστυνομία ή άλλη κινητικότητα
-Παραλάμβανε τους δράστες μετά την κλοπή

Ο τσιλιαδόρος οδηγούσε το αυτοκίνητο στο οποίο οι συνεργοί του έβαλαν το αγριογούρουνο όταν το πυροβόλησαν. Ισχυρίζεται όμως ότι αυτό συνέβη πριν τους συναντήσει.

«Πριν από τη συνάντηση μας σε επαρχιακή οδό στην περιοχή της Σπάρτης είχαν πυροβολήσει ένα αγριογούρουνο. Το παρέλαβα και το τοποθέτησα στο αυτοκίνητο». 
Και στη συνέχεια το πήγε στο σπίτι του.


Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top