Στο STAR τα ηλικιωμένα αδέλφια τα οποία σακάτεψαν στο ξύλο ληστές

"Ζητούσαν λεφτά - Φώναζα βοήθεια" - Έσπασαν την πόρτα

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν τρία ηλικιωμένα αδέλφια στα χέρια τεσσάρων αδίστακτων ληστών στην Επανομή Θεσσαλονίκης. H Ελένη Χριστοφoρίδου δείχνει τα τραύματά της στη Ραλλιώ Λεπίδου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR. 

Με όση φωνή της έμεινε, η 83χρονη Ελένη Χριστοφορίδου μας δείχνει τα τραύματά που της προκάλεσαν οι αδίστακτοι ληστές, που εισέβαλαν γύρω στις δυο τα ξημερώματα στο σπίτι της στην Επανομή Θεσσαλονίκης, γκρεμίζοντας την εξώπορτα.

Στο σπίτι μαζί της, ήταν και τα αλλά δυο αδέρφια της. Ο 86χρονος αδερφός της προσπάθησε να αντισταθεί και οι ληστές άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα με σίδερο.

Δυο από τους ληστές  βασάνιζαν  τα ανήμπορα γεροντάκια ενώ οι άλλοι δυο έκαναν άνω κάτω το σπίτι, καθώς δεν ικανοποιήθηκαν από τα 500 ευρώ που βρήκαν μέσα σε μια τσάντα. 

«Φώναζα…, “πού είναι τα χρήματα” έλεγαν αυτοί. Μας κατάλαβαν οι γείτονες»

Από τις φωνές ξεσηκώθηκαν οι γείτονες. Ειδοποίησαν την αστυνομία όμως οι δράστες είχαν προλάβει να εγκαταλείψουν το σπίτι. 

«Έφυγαν τα αυτοκίνητα, βρέθηκαν καμένα. Η άλλη αδελφή μου είναι πολύ σοβαρά με σπασμένα δόντια και χτυπήματα στο σώμα» λέει η Ελένη Χριστοφορίδου.

Τα τρία ηλικιωμένα αδέρφια έζησαν από θαύμα, καθώς η αγριότητα των ληστών ήταν απερίγραπτη.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top