Έγκλημα Πειραιά: Σοκαρισμένος ο ιατροδικαστής-Του είχε αφαιρέσει και όργανα

Η κατηγορούμενη πήρε προθεσμία - Απολογείται το Σάββατο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας του συνταξιούχου ναυτικού στον Πειραιά.  Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, όχι μόνο έσφαξε τον άτυχο άνδρα, αλλά του αφαίρεσε και ζωτικά όργανα. Μάλιστα του είχε κλείσει το στόμα με μανταλάκια, για να σταματήσει να φωνάζει. Σοκαρισμένος και ο ιατροδικαστής από τη βαρβαρότητα.

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα στον Πειραιά

«Δεν τον σκότωσα εγώ, δεν τον σκότωσα εγώ, αυτό φώναζε (σ.σ η 50χρονη Χιλιανή) . Της φώναζα, γιατί το έκανες αυτό, γιατί το έκανες αυτό και αυτή έλεγε και επέμενε ότι δεν το έχει κάνει. Ότι δεν τον σκότωσε αυτή» περιγράφει η κόρη του 79χρονου 

Ήταν η πρώτη φορά που η κόρη του άτυχου συνταξιούχου έβλεπε τη γυναίκα, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο έμελλε να του αφαιρέσει τη ζωή με τον πιο ειδεχθή τρόπο. Το μόνο που θέλει είναι την τιμωρία της, όπως αποκαλύπτει στην εκπομπή «Μαζί σου» να μη βγει ποτέ από τη φυλακή. 

«Κάποια στιγμή μου λέει ο πατέρας μου ότι δεν μπορώ άλλο, θέλω να τη διώξω, δεν σηκώνεται να φύγει από το σπίτι. Την  έδιωξε και την ξαναμάζεψε πάλι και να το αποτέλεσμα. Πρώτη φορά την είδα που την κατεβάζανε οι αστυνομικοί , δεν την είχα ξαναδεί εγώ. Το θέμα είναι ότι θέλω την τιμωρία αυτηνής. Αυτό θέλω»

ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΝΙΑ  

Το μένος της κατηγορούμενης ήταν τέτοιο που μέχρι και ο ιατροδικαστής πάγωσε. Η 55χρονη κατηγορούμενη με ένα κουζινομάχαιρο κατάφερε στον άτυχο συνταξιούχο απανωτές και πολλαπλές κακώσεις. Το θύμα είχε βαθιά τραύματα στον λαιμό, στον θώρακα, στην κοιλιά. Τα χέρια του είχαν αμυχές καθώς πάλεψε για τη ζωή του. Το πιο σοκαριστικό από όλα ήταν , ότι του είχε αφαιρέσει κάποια ζωτικά όργανα.  

«Του έχει βγάλει την καρδιά έξω» λέει ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών Σπύρος Οικονομόπουλος. 

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Όταν, χθες το πρωί αποκαλύφθηκε το έγκλημα , ο άνθρωπος που μπήκε στο διαμέρισμα της οδού Σαχτούρη με την κόρη του θύματος αποκαλύπτει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR ότι αντίκρισε σκηνικό βγαλμένο από ταινία θρίλερ.  
«Ήρθε η κοπέλα. Ανεβήκαμε μαζί απάνω. Ανοίξαμε την πόρτα μαζί με τους αστυνομικούς . Ψάχνουμε με τους αστυνομικούς δεν τον βρίσκουμε πουθενά. Ούτε στην κουζίνα, ούτε στην κρεβατοκάμαρα πουθενά. Κάνω έτσι στο μπαλκόνι. Τον βλέπω στο μπαλκόνι σκεπασμένο με μία πετσέτα και ήταν κουλουριασμένος. Η τζαμαρία είχε αίματα. Το κρεβάτι είχε αίματα» λέει ο Σπύρος Οικονομόπουλος.

Ο συνταξιούχος ναυτικός στην προσπάθειά του να αποφύγει τις απανωτές μαχαιριές βγήκε στο μπαλκόνι. Η κατηγορούμενη τον ακολούθησε. Τον χτύπησε στο κεφάλι με μία γλάστρα ενώ του έκλεισε το στόμα με τα μανταλάκια για να σταματήσει να καλεί σε βοήθεια.  

ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ  

Ο συνταξιούχος ναυτικός φιλοξενούσε την κατηγορούμενη τους τελευταίους έξι μήνες. Η συμπεριφορά της, όμως, ήταν παράξενη και αυτό είχε κάνει εντύπωση και στη γειτονιά. 

«Πήγαινε στον μπακάλη και ότι έπαιρνε ξίδια και έκανε μπάνιο με το ξίδι. Λουζόταν με το ξίδι. Είχε φαντασιώσεις , ότι είχε πάρει και το σπίτι φωτιά , έβλεπε φωτιές γύρω της» περιγράφει η κόρη του θύματος

Η κατηγορούμενη πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί το Σάββατο.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top