Κλείνει το Μετρό λόγω Μέρκελ – Ποιοι σταθμοί δε θα λειτουργήσουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση

Μετρό

Ταλαιπωρία περιμένει σήμερα και αύριο τους Αθηναίους, καθώς η άφιξη της Άνγκελα Μέρκελ φέρνει και διακοπές στη λειτουργία του Μετρό. 

Πέμπτη και Παρασκευή, αναστέλλονται δρομολόγια του μετρό από το σταθμό «Δ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ» προς «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» και αντίστροφα με εντολή της ΕΛΑΣ λόγω της επίσκεψης της καγκελαρίου της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, σήμερα δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του μετρό των 16.57 και 17.27 από το σταθμό «Δ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ» προς «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ», καθώς επίσης αυτά των 17.30 και 18.00 από «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» προς «Δ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ».

Αύριο (Παρασκευή) λόγω της αναχώρησής της δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των 15.27 και 15.57 από «Δ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ» προς «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ», καθώς και των 16.00 και 16.30 από το «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» προς «Δ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ».

Ποιοι σταθμοί Μετρό κλείνουν σήμερα και αύριο

Σήμερα, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, με εντολή της ΕΛΑΣ θα κλείσει στις 16.00 ο σταθμός Ευαγγελισμός, ενώ στις 16.30 θα κλείσουν οι σταθμοί Κατεχάκη, Μέγαρο Μουσικής και Σύνταγμα.

Αύριο, Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, κλειστός θα είναι ο σταθμός Σύνταγμα από τις 8.30 έως τις 11.30 το πρωί. Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top