Ολικός παγετός και την Πέμπτη – Μείον 13.2 βαθμοί στον Παρνασσό

Πού σημειώθηκαν οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τι καιρό θα κάνει έως το τέλος του χρόνου

Στην κατάψυξη για ένα διήμερο μπήκε όλη η χώρα, με την ψυχρή εισβολή που ξεκίνησε από τα βόρεια, να ντύνει στα λευκά πολλές περιοχές μέσα σε ένα 12ωρο.

Το πρωί της Τετάρτης, ο υδράργυρος κατρακύλησε πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν, ενώ ο ολικός παγετός στα ορεινά θα διατηρηθεί και αύριο Πέμπτη 27/12 αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές τις νυχτερινές ώρες, με τη θερμοκρασία να πέφτει κάτω από το μηδέν νωρίς το πρωί.

Ο Δήμος Αθηναίων άνοιξε θερμαινόμενο χώρο για τους άστεγους

Χιονόπτωση και παγετός: Πού είναι απαραίτητες οι αλυσίδες

Παγετός και νέα πτώση της θερμοκρασίας σήμερα – Πού θα χιονίσει

Ο πίνακας δείχνει τις 8 χαμηλότερες θερμοκρασίες σε κατοικημένες περιοχές που κατέγραψε το μεγαλύτερο δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών της χώρας μας. Φωτογραφία: METEO

Αρκετοί ορεινοί μετεωρολογικοί σταθμοί κατέγραψαν ελάχιστη θερμοκρασία χαμηλότερη των -10°C, όπως ο Παρνασσός με ελάχιστη τιμή -13.2°C, το Καϊμακτσαλάν -12.6°C, το Σέλι -11.9°C, η Βασιλίτσα -11.3°C και ο Λαϊλιάς Σερρών με -10.7°C.

Οι θερμαινόμενοι χώροι που λειτουργούν σε όλες τις περιφερειακές ενότητες Αττικής

Μέσω της ιστοσελίδας της, η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει τους πολίτες για όλους τους θερμαινόμενους χώρους που λειτουργούν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής.

Οι χώροι αυτοί, έχουν κοινοποιηθεί από τους Δήμους στην Περιφέρεια και τους οποίους λειτουργούν οι Δήμοι και άλλοι φορείς, με στόχο την προστασία των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων από ακραία καιρικά φαινόμενα κατά τη χειμερινή περίοδο.

Για τη διευκόλυνση των πολιτών τα σημεία καταγράφονται σε πίνακες και απεικονίζονται σε χάρτη Google.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top