Αποφυλακίστηκε ο ενεχυροδανειστής: «Θέλω να πάω σε αυτούς που με αγαπάνε»

«Είμαι 15 μέρες στην φυλακή χωρίς να έχω κάνει τίποτα παράνομο»

«Είμαι 15 μέρες στην φυλακή χωρίς να έχω κάνει τίποτα παράνομο. Θέλω να πάω σπίτι μου και σ’ αυτούς που μ’ αγαπάνε». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του γνωστού ενεχυροδανειστή στους δημοσιογράφους με το που βγήκε από τις φυλακές Ναυπλίου.

Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε πως «δυστυχώς έγινε ένα τεράστιο λάθος με την υπόθεση αυτή είναι ότι ενώθηκαν 50 διαφορετικές περιπτώσεις σε μια, ανθρώπων ασχέτων μεταξύ τους. Δεν γνωρίζονται μεταξύ τους οι κατηγορούμενοι. Θα εκφράσω και την αντίθεσή μου στην επιβολή της εγγυήσεως, μου κάνει εντύπωση και η επιβολή της εγγυήσεως και το σκεπτικό».

Ξεκαθάρισε ακόμα, πως δεν υπάρχει αδυναμία στην καταβολή των 200.000 ευρώ από τον πελάτη του, τονίζοντας πως ο γνωστός ενεχυροδανειστής, θα έπρεπε να στραφεί εναντίον όσων των κατηγόρησαν.«Βάρυνε πολύ η υπόθεση εξαιτίας των αναφορών του πρωθυπουργού στο πρόσωπο του στη Βουλή».

Από το πρωί έχουν ξεκλειδώσει τα κελιά των 8 κρατουμένων για την υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού και ανάμεσά τους βρίσκεται ο γνωστός τηλεοπτικός ενεχυροδανειστής. 

«Χθες βγήκε το βούλευμα του δικαστικού Συμβουλίου που αποφάσισε να αποφυλακιστούν όλοι όσοι είχαν προφυλακιστεί. Επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 200.000 μόνο στον ενεχυροδανειστή και στον φερόμενο ως αρχηγό της της Οργάνωσης και οι υπόλοιποι μένουν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα» ανέφερε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με την Ελένη Τσαγκά ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας.
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top