Δολοφονία στη Ρόδο:Τι αποκαλύπτει πρώην σύντροφος του Έλληνα κατηγορούμενου

Τι ισχυρίστηκε ο πατέρας του στους λιμενικούς

Ο Έλληνας κατηγορούμενος περιγράφεται ως ένα άτομο ιδιαίτερα οξύθυμο που προκαλούσε προβλήματα ακόμα και στα σχολεία που φοίτησε.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Αλβανού, ήταν εκείνος που είχε την ψυχραιμία να καθαρίσει με χλωρίνη το αυτοκίνητο. 

Δημοφιλής και εργατικός αλλά οξύθυμος και  βίαιος. Είναι οι χαρακτηρισμοί πουν δίνουν στον Ροδίτη κατηγορούμενο όσοι τον γνώριζαν στο νησί. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Star, όταν παρουσιάστηκε με τη μητέρα του στις αρχές, προσπαθούσε να πείσει ότι δεν ήταν καν στο σπίτι του στους Πεύκους. Οι λιμενικοί όμως τον είχαν «δεμένο» από τα βίντεο. Όταν κλήθηκε ο πατέρας του για κατάθεση ρωτήθηκε για το χαρακτήρα του γιου του. 

Τι ισχυρίστηκε ο πατέρας του Έλληνα στους λιμενικούς

«Είναι λίγο οξύθυμος όταν δεν του μιλήσει κάποιος ευγενικά .Αν κάποιος τον βρίσει τότε θα απαντήσει αναλόγως. Σαν παιδί - νέος είχε μπλέξει κανά δύο φορές σε καυγάδες. Δεν γνωρίζω τις αιτίες. Ξέρω ότι παίρνει σκευάσματα γυμναστηρίου», είπε. 

Ο Ροδίτης, λόγω του χαρακτήρα του άλλαζε συχνά σχολεία. Ιδιωτικά αλλά και δημόσια. Ο διευθυντής του στο Επαλ Αρχαγγέλου τον έζησε για δυο μήνες. Τόσο ήταν το διάστημα που έμεινε στο σχολείο. 

«Είχε μαχαιρωθεί με έναν άλλο Αλβανό και πήγαν αυτόφωρο», είπε. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει η πρώην σύντροφος του Ροδίτη: 

«Για να καταφέρει να ολοκληρώσει την ερωτική πράξη έπρεπε να υπάρχει βία, σε λογικά πλαίσια, όχι κάτι τρελό», είπε. 

Ο Έλληνας κατηγορούμενος έχει εμπλακεί και σε τροχαίο με αθλητή του ζιου ζιτσου. Πριν από δυο χρόνια έπεσε πάνω του με τη μηχανή του. Η υπόθεση είναι στα δικαστήρια, καθώς ο αθλητής του έχει κάνει αγωγή. Σύμφωνα πάντως με την κατάθεση του 19χρονου Αλβανού, ο Έλληνας μετά τη δολοφονία, όχι μόνο πήγε για ύπνο αλλά την επόμενη ημέρα καθάρισε με χλωρίνη το αυτοκίνητο. Για να μην αφήσει ίχνη από το αίμα της Ελένης.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top