Ιατροδικαστής Ρόδου: "Η φοιτήτρια δολοφονήθηκε"-Ενδεχόμενο για τρίτο δράστη

Κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος οι αρχές

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Οι αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνες σε δύο άτομα, έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό. 

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την κοπέλα, μίλησε στο Star και αποκαλύπτει ότι υπάρχουν στοιχεία εκτός της ιατροδικαστικής εξέτασης που βεβαιώνουν τη δολοφονία:  

«Η φοιτήτρια δολοφονήθηκε», ήταν τα ακριβή λόγια του. Επιβεβαίωσε αυτά που λέει ο πατέρας της, ότι δηλαδή υπάρχουν ίχνη στραγγαλισμού και ότι ο θάνατος της οφείλεται σε πνιγμό. Αποκάλυψε ότι υπάρχουν και άλλα στοιχεία τα οποία και έχει καταθέσει στις λιμενικές αρχές που δείχνουν ότι η άτυχη κοπέλα έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. 

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι οι δράστες είναι τουλάχιστον 2  και δεν αποκλείεται και τρίτο άτομο. Οι λιμενικοί έχουν στα χέρια τους και νέο βίντεο όπου φαίνεται η κοπέλα με έναν άνδρα να παίρνουν καφέ κοντά στο σπίτι της. Αυτό το βίντεο οδήγησε τις αρχές και στην ταυτοποίηση του ενός υπόπτου.

Πατέρας φοιτήτριας στη Ρόδο: «Η κόρη μου πλήρωσε την αφέλειά της»

Ροδος: Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας

Η στυγερή δολοφονία 

Η σορός της φοιτήτριας βρέθηκε γυμνή, να παρασύρεται από τα κύματα, στις 28 Νοεμβρίου 2018, στην περιοχή της Λίνδου Ρόδου. 

Έφερε εκδορές και εκχυμώσεις στο πρόσωπο και σε διάφορα σημεία του σώματος της, καθώς και σημάδια στραγγαλισμού.

Ρόδος: Έγκλημα ο πνιγμός της 21χρονης φοιτήτριας; – Σημάδια στραγγαλισμού 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top