Αποκλειστικό: Εκτός ελέγχου οι χρήστες ναρκωτικών στην Αθήνα

Aπροκάλυπτη χρήση και εμπορία

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση σε πολλές περιοχές της Αθήνας από χρήστες ναρκωτικών οι οποίοι πολλές φορές παραβατούν για να βρουν την δόση τους. Σύλλογος κατοίκων μάλιστα έστειλε ανοιχτή επιστολή στο Υπουργείο Προστασίας του πολίτη ζητώντας να ληφθούν μέτρα. Η αυτοψία του Βαγγέλη Γκούμα  είναι αποκαλυπτική.

Η  εισβολή σε καταστήματα που θα εξασφαλίσει την δόση του θανάτου οδηγεί πολλές φορές  σε άγριες συμπλοκές με τους υπαλλήλους και τους ιδιοκτήτες.

Στην περιοχή του Αγίου Παύλου και στον σταθμό Λαρίσης ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου περιγράφει μια τραγική κατάσταση η οποία γνωστοποιήθηκε με ανοιχτή επιστολή προς την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Η ελεύθερη στέγαση σε παγκάκια και εισόδους πολυκατοικιών, απροκάλυπτη χρήση και εμπορία ναρκωτικών, μπροστά σε σχολεία, παιδικές χαρές και εκκλησίες της περιοχής, αλλά και αυξάνοντας τα κρούσματα κλοπών με συνεχείς επιθέσεις σε αμέριμνους κατοίκους και περαστικούς.

Την ίδια στιγμή οι χρήστες ζητούν να βρεθεί ένας χώρος όπου θα αποτελεί το καταφύγιό τους για να σταματήσουν να κυκλοφορούν στους δρόμους και να αποτελούν οι ίδιοι θύτες ή θύματα των κυκλωμάτων.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top