Συνελήφθη 55χρονος που φέρεται να ασελγούσε σε τέσσερα ανήλικα κοριτσάκια

Εγκατέλειψε τα Τρίκαλα και τον συνέλαβαν στη Ρόδο

Αλβανός αποπλάνηση ανήλικες

Για αποπλάνηση ανήλικων συγγενών του κατηγορείται ένας 55χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στη Ρόδο, μετά από ένταλμα της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Όπως αναφέρει η dimokratiki,gr, ο 55χρονος που είχε διαφύγει στη Ρόδο το τελευταίο διάστημα, κατηγορείται για αποπλάνηση μικρών παιδιών κατά συρροή και κατά εξακολούθηση, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια με παθόντες κατά συρροή και κατά εξακολούθηση και για ασέλγεια ανηλίκου με αμοιβή με παθούσα.

Μετά τη σύλληψή του, ο 55χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Το καλοκαίρι του 2013, ο 55χρονος φέρεται να οδήγησε σε ερημική τοποθεσία των Τρικάλων ένα 6χρονο κοριτσάκι που επιχείρησε να βιάσει μέσα σε αυτοκίνητο.

Η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία και εκεί αποκαλύφθηκε πως ο δράστης είχε επιχειρήσει το ίδιο το 2009 με 14χρονη τότε κοπέλα, συγγενικό του πρόσωπο, και ό,τι δεν πέτυχε τότε το επιχείρησε 4 χρόνια μετά.

Το ίδιο φέρεται να είχε πράξει και παλαιότερα με 13χρονη, επίσης συγγενικό του πρόσωπο.

Ταυτόχρονα το ίδιο είχε πράξει το 2008 με 13χρονη έως το 2012 επίσης συγγενικό του πρόσωπο.

ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ

Μετά τα παραπάνω, κάποια γυναίκα φοβήθηκε ότι το ίδιο είχε συμβεί και με την δική της κόρη που είναι σήμερα 14 ετών. Αφού μίλησε μαζί της, αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των 7 ετών.

ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΝΑ ΞΕΜΟΝΟΑΧΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΗΛΙΚΕΣ

Ο δράστης φέρεται να επιχείρησε με δέλεαρ 20 ευρώ να ξεμοναχιάσει μια από τις ανήλικες και όταν δεν το κατάφερε την απείλησε ότι θα το μετανιώσει.

Ένα από τα κοριτσάκια εξετάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για «κνησμό στα γεννητικά όργανα» και εκεί περιέγραψε την ασέλγεια που δεχόταν από τον δράστη 2-3 φορές την εβδομάδα και με τον δράστη να της δίνει 3-4 ευρώ κάθε φορά λέγοντας πως «είναι φυσιολογικό αυτό που κάνουμε».

Τα ανήλικα θύματα παρουσία Παιδοψυχίατρου έδωσαν καταθέσεις στους Αστυνομικούς περιγράφοντας τις φριχτές ώρες στα χέρια του δράστη μεταξύ των οποίων και τον πόνο από επιχειρούμενο βιασμό.

Σε ένα από τα θύματα που κακοποιήθηκε από 6 έως 12 ετών ήδη διαγνώσθηκαν προβλήματα που χρήζουν άμεσης ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης.

Όπως προκύπτει, ο δράστης τον Φεβρουάριο του 2014 εγκατέλειψε τα Τρίκαλα εσπευσμένα με το αυτοκίνητό του, αντιλαμβανόμενος πως ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης για τα όσα έπραξε από το 2007 έως τον Οκτώβριο του 2013 σε βάρος των 4 μικρών κοριτσιών εκμεταλλευόμενος την ευρεία συγγενική τους σχέση και το γεγονός ότι οι παθούσες είχαν φιλικές σχέσεις με τις κόρες του, αλλά και την ντροπή που ένιωθαν τα θύματά του για να μιλήσουν στους γονείς τους.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top