Eμπόριο ναρκωτικών και ληστείες έξω απο υπουργείο στην Πλατεία Κάνιγγος

Εξαφανίστηκαν οι αστυνομικοί από το κέντρο της Αθήνας λόγω… ΔΕΘ!

Έρμαιο ληστών, διαρρηκτών και εμπόρων ναρκωτικών είναι η πλατεία Κάνιγγος. Την ίδια στιγμή εμφανέστατη είναι η έλλειψη αστυνομικών στο κέντρο της Αθήνας, ακόμη και στην Ακρόπολη λόγω της Διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης. 

Η αυτοψία του Βαγγέλη Γκούμα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είναι αποκαλυπτική.

Έξω από το Υπουργείο Εμπορίου (που υπάγεται σήμερα ως Γενική Γραμματεία στο Υπουργείο Ανάπτυξης)  χρήστης ναρκωτικών δε διστάζει να μιλήσει για τις διαρρήξεις και τις ληστείες που εχει κάνει στην Πλατεία Κάνιγγος!   

Απεναντι, καταστηματάρχης περιγράφει την εισβολή διαρρήκτη μέσα στο κατάστημά του. 

Μόλις πριν από λίγα 24ωρα, μια ολόκληρη πολυκατοικία με γραφεία δικηγόρων στη Βερανζέρου  έγινε «φύλλο και φτερό»  από τους διαρρήκτες. 

Ένα απο τα θύματα των ληστών ήταν ο και ο πρώην υπουργός Γιώργος Δρυς ο οποίος έπεσε και πάλι θύμα κλοπής μέσα στο γραφείο του την ώρα που άλλαζε τη σπασμένη από τους διαρρήκτες πόρτα.

Οι καταστηματάρχες έχουν μετατρέψει ακόμη και τα ψητοπωλεία σε φρούρια. Θύμα των πορτοφολάδων και οι επιβάτες των λεωφορείων

Και μπορεί οι πορτοφολάδες και οι ληστές  να  αλωνίζουν αλλά οι αστυνομικοί ειναι στη ...ΔΕΘ. Μάλιστα το συνεργείο του Star έφτασε μέχρι την Ακρόπολη για να βρει αστυνομικό, χωρίς να το καταφέρει!   

Οι αστυνομικοί μπορεί να  λείπουν από το κέντρο της Αθήνας αλλά τουλάχιστον αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη είναι ασφαλείς… 
   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top