Απίστευτες αποκαλύψεις: Πλαστή η υπογραφή δύο γιατρών για Φλώρο!

Ισχυρίζονται πως ουδέποτε έχουν συναντήσει τον καταδικασθέντα 39χρονο

Το πιστοποιητικό αναπηρίας του Αριστείδη Φλώρου

Τρομερές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από το θέμα του Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος συνελήφθη και επέστρεψε στη φυλακή.

Δύο από τους γιατρούς που φέρονται να έχουν υπογράψει την ιατρική γνωμάτευση, βάσει της οποία δόθηκε η πιστοποίηση αναπηρίας 67% στον κ. Φλώρο και οδήγησε στην αποφυλάκισή του, καταγγέλλουν ότι είναι πλαστή η υπογραφή τους!

Συνελήφθη και επιστρέφει στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος

«Ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου σε σχετική γνωμάτευση μελέτης ύπνου. Η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλαστή και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο τον οποίο και δεν γνωρίζω. Έχει θιγεί η ιατρική μου τιμή και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια», δήλωσε η Καλλιρόη Λάμπρου, η οποία φέρεται να έχει υπογράψει - ως πανεπιστημιακή υπότροφος στον Ευαγγελισμό - την ιατρική γνωμάτευση για το σύνδρομο άπνοιας- υπόπνοιας στον 39χρονο κατάδικο.

Αποφυλάκιση Φλώρου: «Πλαστογραφήθηκε η υπογραφή μου», λέει η γιατρός

«Τόσο η εξέταση, όσο και η υπογραφή μου σε αυτήν είναι πλασματικές. Ουδέποτε είδα τον κ. Φλώρο ή κάποια από τις εξετάσεις του. Εχω στείλει έγγραφη αναφορά στη διοικήτρια του νοσοκομείου και στον ΕΦΚΑ», δηλώνει, εξάλλου, ο Σπύρος Ζακυνθινός, διευθυντής Α' Κλινικής Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό, ο οποίος φέρεται να έχει υπογράψει τη σπιρομέτρηση στην ίδια γνωμάτευση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top