Θρασύτατοι ληστές κοσμηματοπωλείου απείλησαν με όπλο τους γείτονες

Τα κοσμηματοπωλεία ήταν ανέκαθεν πολύ δελεαστικός στόχος για τις συμμορίες

Τα κοσμηματοπωλεία ήταν ανέκαθεν πολύ δελεαστικός στόχος για τις συμμορίες κακοποιών. Στο Χαϊδάρι οι δράστες απείλησαν με όπλο τους γείτονες όταν τους αντιλήφθηκαν ενώ στη Νίκαια οι κλέφτες τράπηκαν σε φυγή λόγω καπνού.

Τέσσερεις  ληστές είχαν θράσος και απείλησαν με όπλο τους γείτονες του, ενός  ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου στο Χαϊδάρι, όταν τα ξημερώματα της Τρίτης έβαλαν στο στόχαστρο τους το καταστήματα του, στην οδό Αγωνιστών Στρατοπέδου.

Όταν χτύπησε ο συναγερμός στις 3 το πρωί και έφτασε στο κατάστημα που διατηρεί εδώ και 27χρονια ο ιδιοκτήτης  αντίκρυσε μία απίστευτη εικόνα.

Οι άγνωστοι του πήραν μόνο χρυσαφικά και άφησαν πίσω τους ρολόγια αλλά και φτηνά κοσμήματα. Τα ακριβά και ο χρυσός, όπως λέει ο ίδιος, εύκολα τα μετατρέπεις σε ευρώ.

Οι διαρρήκτες είδαν καπνό και έγιναν καπνός 

Λίγη ώρα πριν, ένα άλλο κοσμηματοπωλείο στη Νίκαια γινόταν στόχος συμμορίας. Για να κάνουν οι δράστες την δουλειά τους με την ησυχία τους, δυο από αυτούς κρατούσαν μια κουκούλα αυτοκινήτου ενώ οι συνεργοί τους προσπάθησαν να διαρρήξουν την πόρτα. Ανέβασαν το σιδερένιο ρολό αλλά σιγουρά δεν περίμεναν ότι θα...χανόνταν σε ένα πέπλο καπνού.

Ο ιδιοκτήτης είχε εγκαταστήσει σύστημα ασφαλείας με καπνό που προφανώς πανικόβαλλε τους δράστες οι οποίοι άρπαξαν  ότι μπορούσαν, όπως όπως και έφυγαν. Μάλιστα, η κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε και την προσπάθεια τους να πάρουν μαζί τους και την κουκούλα του αυτοκίνητου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top