Συνελήφθησαν μέλη της μεγάλης συμμορίας τον Ρομά

Έγδυσαν ανήμερα το 15αυγουστο ολόκληρη πολυκατοικία

Δεν έχει τέλος η δράση μελών της γνωστής συμμορίας των Ρομά. Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου εισέβαλλαν σε πολυκατοικία στον Κορυδαλλό και έκαναν άνω κάτω τα διαμερίσματα. Λίγο αργότερα αστυνομικοί τους συνέλαβαν. 

Έχουν περάσει σχεδόν 20 μήνες και η μεγάλη υπόθεση της σπείρας των Ρομά που ρήμαζε σπίτια και επιχειρήσεις με λεία εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, δεν έχει ακόμα τελεσιδικήσει. Πολλοί από τους κατηγορουμένους κυκλοφορούν ελεύθεροι, και όπως φαίνεται, συνεχίζουν την δράση τους απτόητοι. 

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, τρεις νεαροί που είναι κατηγορούμενοι στην πολύκροτη υπόθεση, βρήκαν την ευκαιρία για μια ακόμα ληστρική επίθεση

Λίγο πιο κάτω, και πάρα την αντίσταση τους, κατάφεραν να τους συλλάβουν. Οι αστυνομικοί κάλεσαν τους ιδιοκτήτες οι οποίοι έλειπαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και όταν γύρισαν είδαν τα πάντα αναστατωμένα και να λείπουν κάποια κοσμήματα.

Το λευκό ποινικό μητρώο, παρόλη την συμμετοχή ή όχι, αυτών των ανθρώπων σε οποιαδήποτε πράξη του παρελθόντος. Το πιο σημαντικό απ όλα είναι ότι δεν βρέθηκε το παραμικρό, δηλαδή ενώ κατηγορούνται οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι ότι αφαίρεσαν πράγματα και συνελήφθησαν κατά κάποιο τρόπο επ αυτόφωρο, δεν βρέθηκε το παραμικρό απ τα κλοπιμαία στην κατοχή τους.

Ο δεύτερος εμφανίστηκε μετανιωμένος όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ βρήκαν στην κατοχή του ένα κατσαβίδι. 

Μετά  την απολογία τους στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top