Ισχυρή έκρηξη από εκρηκτικό μηχανισμό στο λιμάνι του Πειραιά

" Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα" τόνισε ο δήμαρχος

Iσχυρή έκρηξη συγκλόνισε τον Πειραιά λίγο μετά τις 2 το πρωί. Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό μέσα σε κουτί στην είσοδο γνωστού δικηγορικού γραφείου της πόλης και ήταν τέτοια η ισχύς που καταστράφηκαν προθήκες καταστημάτων σε ακτίνα εκατοντάδων μέτρων.
 

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς ακριβώς απέναντι από το σημείο της έκρηξης υπάρχει ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο μάλιστα ήταν γεμάτο από τουρίστες που γυρνούσαν από την βραδινή τους έξοδο, ενώ μάλιστα στην περιοχή είναι γεμάτο από νυχτερινά μαγαζιά που ήταν γεμάτα από κόσμο.

Το περιστατικό συνέβη στην συμβολή των οδών Φιλελλήνων και Νικηταρά, στην καρδιά του Πειραιά, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα άτομο σταμάτησε με το αυτοκίνητο του μπροστά στην είσοδο του πολύ γνωστού δικηγόρου Γρηγόρη Τιμαγένη, που ασχολείται με το ναυτικό δίκαιο και άφησε μία τσάντα μέσα στην τσάντα λοιπόν  υπήρχε ένα κουτί που είχε μέσα τον εκρηκτικό μηχανισμό!

Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές σε σπίτια, σε αυτοκίνητα σε καταστήματα που βρίσκονται σε απόσταση κάποιων μέτρων.

Κλειστό έχει παραμείνει από εκείνη την ώρα ο δρόμος καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού των πεζών αλλά και των οδηγών καθώς πέφτουν τζάμια από παντού αφού οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top