Αποκλειστικό: Γνώριζε τους δολοφόνους του ο δάσκαλος από το Αγρίνιο

Δύο γυναίκες και ένας άνδρας τον έκαψαν μέσα στο αυτοκίνητό του

Ανοίγει ξανά ο φάκελος του θανάτου  του δασκάλου Νίκου Μέντζου στο Αγρίνιο ο οποίος βρέθηκε καμμένος μέσα στο αυτοκίνητό του και οι αρχές μίλαγαν αρχικά για αυτοκτονία. Όλα όμως άλλαξαν. Πρόκειται γα δολοφονία λέει ο εισαγγελέας.

Γνώριζε τους δολοφόνους του ο δάσκαλος 

Ο θάνατος του δασκάλου ήταν ένας άλυτος γρίφος. Πέρασαν έξι χρόνια για να ασκηθούν ποινικές διώξεις. Ο εισαγγελέας κατέληξε: δύο γυναίκες και ένας άνδρας τον σκότωσαν και τον έκαψαν μέσα στο αυτοκίνητό του τον Απρίλιο του 2011. Η μια γυναίκα μάλιστα είναι το πιο στενό του συγγενικό πρόσωπο. Οι μαρτυρίες ήταν εκείνες που την έκαψαν.

«Είδα τον δάσκαλο με το κινητό και φώναζε τι θα μου κάνετε, δεν δέχομαι εγώ εκβιασμούς, ούτε σας φοβάμαι! Δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα, ήταν ταραγμένος», αποκαλύπτει μάρτυρας. 

Λίγες ημέρες αργότερα ο 46χρονος  Νίκος Μέντζος βρίσκεται απανθρακωμένος  μέσα στο αυτοκίνητο του. Αρχικά οι αρχές αποδίδουν το θάνατο του σε αυτοχειρία. Γρήγορα όμως οι έρευνες παίρνουν άλλη τροπή καθώς ο δάσκαλος εντοπίζεται μέσα στο καμμένο αυτοκίνητο δεμένος με σύρματα.

Η οικογένεια του προσλαμβάνει ειδικούς για να ερευνήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί .Οι υποψίες στρέφονται στα πιο κοντινά του πρόσωπα και κυρίως σε δυο γυναίκες. Τα στόματα το ένα μετά το άλλο στο Αγρίνιο ανοίγουν και καταθέτουν περιστατικά βίας εναντίον του δασκάλου. 

Ο εισαγγελέας Αγρίνιου έχει ασκήσει  και στα τρία άτομα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η αποκάλυψη της ταυτότητας της δεύτερης γυναίκας που κατηγορείται για το φόνο του Νίκου Μέτζου προκάλεσε σοκ στους γονείς και τα αδέρφια του. Αυτό που ερευνούν οι αρχές αν τα τρία άτομα είχαν σχεδιάσει το άγριο έγκλημα από κοινού.  

Το στενό συγγενικό πρόσωπο του δασκάλου απολογήθηκε στον ανακριτή πριν από λίγες ημέρες. Περιμένει τώρα το βούλευμα αν  θα παραπεμφθεί σε δίκη. Σε επικοινωνία που είχαμε με την  οικογένεια του δασκάλου μας είπαν ότι θα δικαιωθούν μόνο όταν οι δολοφόνοι τιμωρηθούν όπως τους αξίζει.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top