Σπαραγμός στην κηδεία του 18χρονου κολυμβητή

Γονείς και συμμαθητές είπαν το στερνό "αντίο" στον Δημήτρη

Θρήνος στην κηδεία του 18χρονου αθλητή, Δημήτρη Παυλογιάννη, που κατέρρευσε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχε σε αγώνες κολύμβησης. 

Οι γονείς του απαρηγόρητοι. Συγγενείς και φίλοι τους παίρνουν μία σφιχτή αγκαλιά. Τίποτα όμως, δεν απαλύνει τον πόνο τους. Υποβασταζόμενη κατέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και η γιαγιά του 18χρονου, ενώ ο παππούς του σκούπιζε τα δάκρυά του, αδυνατώντας να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου του εγγονού. 

Με μάτια κλαμένα έφτασαν στην κηδεία και οι συμμαθητές του Δημήτρη Παυλογιάννη. Τον αποχαιρέτησαν κι εκείνοι κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα. Όλοι χειροκρότησαν παρατεταμένα το παιδί που έφυγε πρόωρα για να κάνει το μεγάλο του ταξίδι. Η κηδεία έγινε στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Χαϊδαρίου. 

Η αιτία θανάτου του 18χρονου κολυμβητή στη Θεσσαλονίκη

Παθολογικά φαίνεται να είναι τα αίτια του θανάτου του 18χρονου κολυμβητή Δημήτρη Παυλογιάννη στην πισίνα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, με πιθανό καρδιολογικό πρόβλημα να είναι υπό διερεύνηση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θλίψη για τον θάνατο του 18χρονου αθλητή - Αύριο η κηδεία

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 18χρονος αθλητής κολύμβησης

Όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», σύμφωνα με την ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης η πρώτη εικόνα από τη νεκροψία – νεκροτομή είναι ότι ο θάνατος του νεαρού προήλθε από παθολογικά αίτια. 

Τώρα μάλιστα εξετάζεται η πιθανή ύπαρξη καρδιολογικού προβλήματος που θα διαπιστωθεί αν όντως υπήρχε μέσω άλλων εξετάσεων. 

Αναμένονται τέλος και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος κολυμβητής άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχε σε αγώνες και είχε κατακτήσει το πρωί της ίδιας μέρας το χάλκινο μετάλλιο. 

Ο νεαρός αθλητής μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου όμως οι γιατροί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. 

Σήμερα, η Διεύθυνση Νεολαίας Αθλητικών και Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου έχει κηρύξει ημέρα πένθους για τον άδικο χαμό του 18χρονου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top